Basketbols
2020. gada 13. decembris, 11:49

"Mavericks" bez Porziņģa uzvar pirmssezonas pirmajā pārbaudes spēlē

LETA

Dalasas "Mavericks", spēlējot bez Kristapa Porziņģa, sestdien izcīnīja uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pirmajā pārbaudes spēlē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mavericks" viesos ar rezultātu 112:102 (19:21, 34:38, 38:15, 21:28) pārspēja Milvoki "Bucks".

Porziņģis turpina rehabilitāciju pēc rudenī veiktās meniska operācijas un ātrāk par janvāri laukumā neatgriezīsies.

"Mavericks" komandā spēles laiks tika sadalīts līdzīgi, nevienam basketbolistam nespēlējot vairāk par 17 minūtēm. Uzvarētājiem pa 13 punktiem guva Luka Dončičs un Maksi Klēbers, kurš pievienoja arī septiņas atlēkušās bumbas.

Laukuma saimniekiem lielāka loma bija komandas līderiem. Jannis Adetokunbo guva 25 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, 18 punkti bija Krisam Midltonam, bet 14 punkti un 13 bumbas zem groziem - Bobijam Portisam. 

Adetokunbo spēles sākumā tika pārsista seja, taču viņš ātri varēja atgriezties laukumā.

"Atgriezos ģērbtuvē un ārsts pārbaudīja manu aci. Negribēju pēc divu minūšu nospēlēšanas pārējo maču skatīties no malas. Nolēmu iet laukumā un cīnīties, jo šī ir pirmā pārbaudes spēle," atzīmēja Adetokunbo, ar kuru "Bucks" līdz sezonas sākumam vēlas noslēgt maksimālo līgumu.

Pirmdien turpat Milvoki abas komandas aizvadīs vēl vienu pārbaudes spēli, bet pēc tam "Mavericks" atgriezīsies Dalasā, kur ceturtdien uzņems Minesotas "Timberwolves".

Jaunā sezona sāksies 22.decembrī.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās