foto: Zumapress/Scanpix
Skudra vainu vakardienas zaudējumā saskata arī tiesnešos
Pēteris Skudra sola oficiālu protestu.
Hokejs
2020. gada 10. decembris, 09:28

Skudra vainu vakardienas zaudējumā saskata arī tiesnešos

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" spēlētāju disciplīna trešdien izbraukuma zaudējumā pret Čerepovecas "Severstaļ" varēja būt labāka, bet "Dinamo" galvenajam trenerim Pēterim Skudram šajā mačā bija daudzi jautājumi par laukumā notiekošo, solot par to vaicāt līgu oficiāli, norādīja Skudra pēcspēles konferencē.

Jau ziņots, ka trešdien Rīgas "Dinamo" viesos ar 2:4 (0:1, 0:1, 2:2) zaudēja Čerepovecas "Severstaļ".

"Dinamo" labā vārtus guva Mārtiņš Dzierkals un Miks Indrašis. Indrašis guvis vārtus septiņās no pēdējām astoņām spēlēm, visos mačos šajā sērijā tiekot pie punktiem.

"Mūsu disciplīna varētu būt krietni labāka," ne pirmo reizi disciplīnu pēcspēles preses konferencē piesauca "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra.

"Tomēr mums ir jāsaprot ļoti daudzas lietas. Es personiski gribu saprast. Mēs sūtīsim [ziņas] un jautāsim. Ir pārāk daudz jautājumu. Nav skaidrs, kas tas šodien bija. Ir skaidrs, ka mūsu disciplīna šodien nebija laba. Tas ir viennozīmīgi. Man nav tiesību komentēt tiesāšanu. Mēs to izdarīsim oficiāli," treneris mērķēja uz tiesāšanas kvalitāti Čerepovecā.

"Žēl, ka šodien atkal no mūsu puses bija laba spēle, bet bija arī daži absolūti vāji lēmumi," spēles kvalitāti komentēja treneris, piebilstot, ka jāspēlē mērķtiecīgāk, neskatoties uz laukumā notiekošo un rezultātu, kas trešdien neizdevās.

"Severstaļ" galvenais treneris Andrejs Razins piebilda, ka tas bija grūts mačs, kā jau iepriekš komandā tika runāts, ka pretinieks ir neparedzams, jo uzvarēja pēdējā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA un ieguva pozitīvas emocijas. Viņš uzsvēra, ka "Dinamo", kas ir pēdējā vietā līgā, vairs nav ko zaudēt.

Razins atzinīgi izteicās par savu komandu, kas nav "izgāzusi" sākumu un izvirzījās vadībā ar 3:0. Tomēr viņam nepatika, ka komanda atslābinājās un ielaida vieglus pirmos vārtus.

Tikmēr bijušais "Dinamo" spēlētājs Zeks Mičels, kuru Rīgas klubs ievietoja atteikuma draftā un kuru izvēlējās Čerepovecas vienība, joprojām nav nokļuvis šajā Krievijas pilsētā, jo "lauza kontraktu pēc savas iniciatīvas".

Dinamo" ar 15 punktiem 33 mačos joprojām ir pēdējā vietā līgā, kamēr "Severstaļ" ar 38 punktiem 34 cīņās Rietumu zonā ir sestā.