Sporta zvaigznes
2020. gada 11. novembris, 09:25

Deivids Bekhems sadusmojies uz sievu Viktoriju, ka viņa to izlikusi apsmieklam

Jauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems (45) apvainojies uz sievu, ka viņa to nostādījusi neveiklā situācijā. Ģimenes fotosesija, ko bija sarīkojusi modes dizainere Viktorija Bekhema (46), sportistam sagādājusi neērtus brīžus.

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon
20

Pāris nolēmis atbalstīt akciju par godu kritušo piemiņas dienai un nofotografējās ar īpašajiem simboliem – magones piespraudēm pie apģērba. “Šodien mēs esam lepni piespraust magones,” sociālajos tīklos pie fotogrāfijas raksta Viktorija.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Bekhemi fotogrāfijām pozēja pie savām lauku mājām Kotsvoldsā, Anglijā. Viktorija bija izvēlējusies neparastu tērpu: viņa bija ģērbusies koši oranžā džemperī ar zilām piedurknēm un platos džinsos. Taču šoreiz sabiedrības uzmanību piesaistījusi nevis ģimenē esošā modes dāma, bet gan viņas vīrs. Deivids bija ģērbies sniegbaltā kreklā, pelēkā žaketē un brūnās velveta biksēs. Taču viņa klasisko un eleganto koptēlu pilnībā izbojāja kāda nianse – milzīgie bezformīgie zābaki.

foto: Instagram

Britus ļoti izbrīnījusi futbolista apavu izvēle, un daudzi nespēja palaist garām iespēju pavilkt uz zoba sportistu par viņa vizuālo tēlu. “Zvanīja Gulivers, lūdza atdot viņa zābakus”, “Kā runcis zābakos”, “Manam vectēvam arī ir tādi brezenta zābaki”, “Kurš iedomājās, ka jāvelk šādi zābaki?”, “Viņa zābakus apskaustu pat kapteinis Džeks Sperovs,” – šīs un citas līdzīgas zobgalības internetā sarakstījuši Bekhemu ģimenes fani.

Deivids Bekhems un viņa dažādās frizūras un cepures

gallery icon
55

Deivids par šiem komentāriem tikai pasmējies. Viņš pats sevi salīdzinājis ar pasaku tēlu Gastonu no stāsta “Skaistule un briesmonis”. Taču uz Viktoriju vīrs tomēr apvainojies. Dzīvesbiedre neesot viņu pabrīdinājusi, ka gaidāma fotosesija, un palūgusi iznākt pagalmā. Pēc futbolista paša vārdiem, viņš kājās apāvis pirmo, kas gadījies ap rokai.

“Sieva publiskoja fotogrāfiju, neprasot man atļauju, un pat neapgrieza fotogrāfiju, kurā esmu apavos, kas trāpījās pa rokai pēdējā brīdī,” paskaidro Deivids. Sportists apzvērējies, ka Viktorijai par šo gadījumu noteikti atgādināšot. “Atriebība būs salda,” pajokojis Bekhems.

Hārpere Bekhema no sirds priecājas par braucienu uz lauku saimniecību

gallery icon
11