foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix
"Jokerit" ar Kalniņu vārtos KHL mačā atspēlējas no 0:4 un uzvar pagarinājumā
Hokejs
2020. gada 21. oktobris, 20:18

"Jokerit" ar Kalniņu vārtos KHL mačā atspēlējas no 0:4 un uzvar pagarinājumā

Jauns.lv / LETA

Latvijas vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" komanda trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Nursultanā atspēlējas no 0:4 un uzvarēja pagarinājumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Jokerit" Nursultanā pagarinājumā pieveica "Baris" ar 5:4 (0:0, 0:2, 4:2, 1:0).

Trešā perioda sākumā mājinieki 124 sekunžu laikā guva divus vārtus, 16 minūtes un 46 sekundes līdz pamatlaika beigām pēc eksrīdzinieka Linusa Videla precīza metiena panākot 4:0 pārsvaru.

Kalniņš palika vārtos, un Helsinku komanda ar diviem Petera Regina metieniem un Tommi Kivistē "golu" sešas ar pusi minūtes līdz pamatlaika beigām panāca 3:4.

Izlīdzinājums tika panākts pēc Miko Lehtonena metiena minūti un desmit sekundes pirms pamatlaika beigām, Kalniņam dodot vietu sestajam laukuma spēlētājam.

Pagarinājumā pēc spēlētām 132 sekundēm uzvaras vārtus iemeta Davids Sklenička.

Kalniņš vārtos atvairīja 24 pretinieku metienus.

Viesiem četras rezultatīvas piespēles Braiena O'Nīla kontā, bet mājiniekiem vārti plus rezultatīva piespēle Jakobam Liljam, bet divas rezultatīvas piespēles Aļihanam Asetovam.

"Jokerit" ar 21 punktu 15 mačos Rietumu grupā ieņem ceturto vietu, bet "Baris" Austrumos ar 16 punktiem 13 spēlēs ieņem astoto vietu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās