Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
48
Sporta zvaigznes
2020. gada 22. septembris, 10:00

Timmas sieva Sedokova atklāti stāsta par sievietēm, kuras "ar saviem bērniem nevienam nebūs vajadzīgas"

Jauns.lv

Slavenās grupas “VIA Gra” bijusī dziedātāja Anna Sedokova, kura nupat kļuva par latviešu basketbolista Jāņa Timmas sievu, padalījusies ar pārdomām par šķirtām sievietēm, kuras pārāk ātri sevi noraksta un notic, ka ar bērniem uz rokām vairs nekad nevienam nebūs vajadzīgas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Savu stāstu Anna iesāk ar zīmīgu savas pārdomu esejas virsrakstu: “Meitenes un bērni jeb No sērijas “tu ar saviem bērniem nevienam nebūsi vajadzīga...””

“Šis būs svarīgs ieraksts tiem, kam tas ir svarīgi un vajadzīgi. 22 gadu vecumā, kad es ar gadu veco Alīnu uz rokām aizgāju no sava krāpnieka un alkohola atkarīgā vīra, mana mamma teica, ka es nevienam nebūšu vajadzīga. Ar savu bērnu. Šķirtene. Pagājuši jau daudzi gadi, un katru dienu es turpinu pierādīt savai mammai, ka viņai nebija taisnība. Kā arī taisnība nav tiem, kas pārliek krustu paši sev,” raksta Anna.

Viņa pamanījusi: “Pēc kāzām man parādījās jauns naidīgu komentāru veids. Viena meitene pie nevainīgas fotogrāfijas uzrakstīja: “Es viņu kādreiz dievināju, bet tagad ienīstu.” Viņa aizvien man seko. Sievietes pēc 40, nez kāpēc pārsvarā blondīnes, raksta man dzēlīgus komentārus, piemēram, “atkal precies” vai kaut kādu murgu par maniem bērniem. Bet es esmu liela meitene un saprotu, ka viņas raksta par sevi. Es esmu viņu kompleksu atspulgs. Es esmu atspulgs viņu neticībai pašām sev.”

“Šis ieraksts nav par šķiršanos un kāzām. Šis ieraksts ir tieši par ticību sev! Šis ieraksts ir par laipnību un plašu sirdi, ar kuru gan vīrietis, gan sieviete pieņem bērnus, nešķirojot viņus pēc asins grupas. Mīlestība nepazīst robežas, mīlestība nav dusmas un skaudība,” turpina basketbolista sieva.

Viņa uzskata: “Dzīve var apgriezties kājām gaisā un pilnībā mainīties 50, 60 vai pat 80 gados. Bet, ja es 22 gados paklausītu savu mammu, tad man tā būtu beigusies jau tad.”

“Šajā fotogrāfijā ir vien puse no mūsu bērniem, viņu ir divreiz vairāk. Un es esmu pateicīga savam visgudrākajam un spēcīgākajam vīram Jānim Timmam par to, ka viņš nepadevās, un katra diena daudziem no mums, bet it īpaši man, ir tam piemērs,” labus vārdus savam latviešu vīram saka Sedokova.

Dziedātāja aicina: “Meklējiet mīlestību, tiecieties pēc labā un uzticieties savai sirdij un instinktiem. Un nekad!!! Nekad nedomājiet, ka tās ir beigas. Tas ir tikai jauna sākums.”

View this post on Instagram

Девочки и дети или из серии «Ты никому не будет нужна со своими детьми»... ⠀ Сейчас будет важный пост для тех, кому это важно и нужно. В 22 года, когда я уходила с годовалой Алиной на руках от мужа изменника и алкозависимого, моя мама сказала , что я Никому не буду нужна. Со своим ребёнком. Разведёнка. Прошло много лет и каждый день я продолжаю доказывать своей маме, что она не права. Как не правы те, кто ставит крест на себе. ⠀ После свадьбы у меня появился новый вид комментаторов хейтеров . Одна девушка под невинной фото в свадебном аккаунте написала « Я ее раньше обажала, я сейчас ненавижу» Она и сейчас подписана на меня ... Женщины за 40, преимущественно почему то блондинки, пишут мне едкие комменты типа « опять замуж» или какой-то бред про моих детей. Но я девочка взрослая и понимаю, что они пишут о себе. Я отражение их комплексов. Я отражение их не веры в себя ... ⠀ Этот пост не о разводах и свадьбах. Этот пост именно о этой самой вере в себя! Этот пост о доброте и большом сердце с которым как мужчина, так и женщина принимает детей, не различая их по группе крови. Любовь не знает границ, любовь не злости и зависти. ⠀ Жизнь может развернуться и полностью изменится в 50, 60 или даже 80. А если бы я послушала свою маму в 22, то моя бы закончилась тогда. На фото лишь половина наших детей, их в два раза больше . И я благодарна моему самому мудрому и сильному мужу @janis.timma за то , что не сдался и каждый день является примером во всем для многих из нас и особенно для меня . Ищите любовь, стремитесь к добру и доверяйтесь своему сердцу и инстинктам. И никогда !!! Никогда не думаете, что это конец. Это всего лишь новое начало ❤️

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Jau vēstījām, ka 28 gadus vecais Timma un 37 gadus vecā Sedokova kļuvuši par precētu pāri.  

Anna līdz šim ir bijusi precējusies divas reizes - nepilnus divus gadus ar pazīstamo baltkrievu futbolistu Valentīnu Beļkeviču, kura dēļ aizgāja no populārās grupas "VIA Gra". Kad Anna uzzināja, ka Valentīns viņu krāpis, laulībai pienāca beigas.

No šīs laulības Annai ir 14 gadu veca meita Alina. Par otro Annas vīru kļuva uzņēmējs Maksims Čerņavskis – šī laulība ilga divus gadus, bet tad Sedokova, uzzinājusi par vīra dēku ar citu "VIA Gra" dalībnieci, pavēstīja par šķiršanos.

Savukārt bērnu Annai ir trīs - bez Monikas un Alinas vēl 2017. gada aprīlī dzimušais dēls Hektors, viņa tēvs ir uzņēmējs Artjoms Komarovs, ar kuru Anna pašķīrās drīz pēc dzemdībām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Latviešu basketbolists savukārt bija precējies ar Sanu, kas viņam 2018. gada vasarā dāvāja dēlu Kristianu.