Citi sporta veidi
2020. gada 20. septembris, 13:19

Pludmales volejbolisti Fokerots/Ābelītis sasniedz Eiropas U-18 čempionāta finālu

LETA

Latvijas pludmales volejbolisti Kristians Fokerots/Kārlis Ābelītis svētdien sasniedza Izmirā notiekošā Eiropas U-18 čempionāta finālu, tādējādi Latvijai otro nedēļu pēc kārtas būs godalga kontinenta jaunatnes meistarsacīkstēs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ar astoto numuru izsētie Fokerots/Ābelītis pusfinālmačā ar rezultātu 2-1 (21:17, 10:21, 15:11) pārspēja krievus Jegoru Žarovinu/Vitāliju Markovu (27.).

Finālā plkst.17 viņiem pretī stāsies čempionāta 12.numurs Jevheņijs Boiko/Vladislavs Omeļčuks no Ukrainas.

Laura Iecelnieka audzēkņi Fokerots/Ābelītis savā apakšgrupā uzvarēja tikai vienā no trīs spēlēm, bet izslēgšanas turnīrā latvieši cīnās bez zaudējumiem.

Vēl no latviešiem šajā čempionātā Sandis Bērziņš/Dāvis Teteris un Katrīna Lukstiņa/Terēze Estere Grants izstājās "play-off" pirmajā kārtā, bet Kate Vasiļjeva/Elīza Dreimane neizkļuva no apakšgrupas.

Pagājušogad Eiropas U-18 meistarsacīkstēs Austrijas pilsētā Bādenē Varvara Brailko un Anete Namiķe ierindojās 5. vietā, bet Trents Jankovskis un Ralfs Namiķis ieņēma dalītu 9. vietu. Brailko/Namiķe pagājušajā nedēļā tika kronētas par Eiropas U-20 vecuma grupas čempionēm.

Vēl viens jaunatnes Eiropas čempionāts Izmirā norisināsies nākamnedēļ, kad tur no 23. līdz 27.septembrim notiks U-22 sacensības.

Pludmales volejbolisti Jūrmalā aizvada izslēgšanas spēles

Astotdaļfināla un ceturtdaļfināla spēles vīriešiem notika sestdien, bet dueļi par godalgotām vietām paredzēti svētdien. Sieviešu turnīrā sestdien tika aizvadīti arī ...

gallery icon
268

Vētras dēļ Eiropas čempionāts pludmales volejbolā uz vienu dienu no Jūrmalas pārcēlies uz Mārupi

Pēc nelabvēlīgajiem laika apstākļiem ceturtdien Jūrmalā piektdien sportisti bez līdzjutēju klātbūtnes Mārupē cīnās četros "Ruukki" Pludmales centra laukumos, bet sestdien ...

gallery icon
199

Jūra pietuvojusies pašam spēles laukumam - pludmales volejbola čempionāta spēles Jūrmalā atceltas

Ceturtdienas laikā Latvijā gaidāmā vētra ietekmējusi arī Eiropas čempionāta pludmales volejbolā norisi Jūrmalā. Organizatori centušies jūras krastu nocietināt, lai apturētu ...

gallery icon
20

Jūrmalā aizrit viens no šosezon spēcīgākajiem sporta turnīriem - Eiropas čempionāts pludmales volejbolā

Eiropas čempionāts pludmales volejbolā Jūrmalā notiek no 15. līdz 20.septembrim. Turnīrs pa 32 pāriem vīriešu un sieviešu konkurencē pulcē labākos ...

gallery icon
41
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās