foto: Ieva Čīka/LETA
Bijušais "Dinamo" leģionārs turpmāk spēlēs "Mogo"/LSPA
Kādreizējais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Robs Šremps.
Hokejs
2020. gada 28. augusts, 13:07

Bijušais "Dinamo" leģionārs turpmāk spēlēs "Mogo"/LSPA

Jauns.lv / LETA

Latvijas "Optibet" hokeja virslīgas komanda "Mogo"/LSPA sastāvu papildinājusi ar bijušo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlētāju Robu Šrempu, ziņo klubs.

Šremps Latvijas klubā spēlēja 2012./13.gada sezonā, bet aizvadītajā sezonā viņš spēlēja Austrijas hokeja līgas (EBEL) komandā no Zalcburgas.

2004.gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) drafta pirmās kārtas 25.numurs 36 EBEL spēlēs izcēlās ar deviņiem vārtiem un 38 rezultatīvām piespēlēm.

"Esmu ļoti priecīgs par pievienošanos "Mogo"/LSPA komandai. Pēc pāris nedēļu treniņiem esmu pārliecinājies, ka šī ir ļoti laba komanda un visa organizācija kopumā. Es ar prieku pievienojos klubam un ar nepacietību gaidu brīdi, kad varēsim cīnīties par uzvarām," sacīja Šremps. "Esmu arī saviļņots, ka manu spēli varēs vērot mana meita, un es darīšu visu, lai ar uzvarām sagādātu prieku viņai un visiem pārējiem komandas faniem."

Uzbrucējs NHL karjeras laikā pārstāvēja Edmontonas "Oilers", Ņujorkas "Islanders" un Atlantas "Trashers" (tagad Vinipegas "Jets") vienības, kuru rindās kopumā aizvadīja 114 spēles. To laikā izdevās atzīmēties ar 20 vārtiem un 34 rezultatīvām piespēlēm.

Pēc sezonas KHL Šremps savus spēkus izmēģināja arī Šveices, Zviedrijas, Vācijas un Austrijas čempionātos.

Šremps pēc sezonas Latvijā arī pamanījās iepazīties ar latvieti, ar kuru vēlāk arī apprecējās.

"Mogo" aizvadīto sezonu noslēdza trešajā vietā.