foto: Sportimage/PA Images/Scanpix
Krištianu Ronaldu nonācis policijas redzeslokā par pārkāpumu bērna audzināšanā
Krištianu Ronaldu derētu aizdomāties, vai šāda bezatbildīga viņa radinieku rīcība ir pamatota.
Sporta zvaigznes
2020. gada 13. jūlijs, 16:55

Krištianu Ronaldu nonācis policijas redzeslokā par pārkāpumu bērna audzināšanā

Jauns.lv

Portugāles policija uzsākusi izmeklēšanu par kādu pagājušajā nedēļas nogalē Madeiras salā uzņemtu video, kurā redzams, kā futbola superzvaigznes Krištianu Ronaldu vecākais dēls 10 gadus vecais Krištianu Ronaldu juniors vienatnē braukājas ar ūdensmotociklu.

Krištianu Ronaldu ģimenes brīvdienas

gallery icon
23

Krištianu juniora tante Elma sociālajos tīklos ievietoja video, kurā redzams, kā 10 gadus vecais viens pats braukājas ar ūdensmotociklu Atlantijas okeānā. Portugāles mediji vēsta, ka atgadījums noticis sestdien, kad Krištianu juniors ar saviem radiniekiem bija devies izbraucienā ar jahtu. Videomateriāli, ar kuriem dalījās gan slavenais futbolists, gan viņa māte Doloresa, kura nesen pārcietusi insultu, no sociālajiem tīkliem jau izdzēsti, tomēr tie nonākuši policijas redzeslokā.

Krištianu Ronaldu neatļautie treniņi pandēmijas laikā

Krištianu Ronaldu trenējas futbola stadionā Madeirā, kad tas nemaz nav atļauts.

gallery icon
18

Portugāles Jūras policijas priekšnieks Gereiru Kardoso apstiprināja, ka sākta izmeklēšana, kurā tiks noskaidrots, vai par šādu pārkāpumu būtu jāmaksā sods. Pēc Portugāles likumdošanas, par šādu pārkāpumu privātpersonas var sodīt ar naudassodu 268 līdz 2688 eiro apmērā, bet ļaužu grupas vai uzņēmumus līdz 10 750 eiro. Jebkurā gadījumā viens no pasaulē visvairāk pelnošajiem sportistiem diez vai pārdzīvos par šādu summu, ja arī tā būtu jāmaksā viņa dzimtajai valstij.  

Krištianu Ronaldu ar draudzeni un vecāko dēlu restorānā Londonā

gallery icon
27

Sociālajos tīklos par notikušo viedokļi dalās, tomēr vairums pauž sašutumu un saskata bezatbildību Ronaldu ģimenes rīcībā. Turklāt citos videomateriālos redzamais vēl vairāk pasliktina situāciju. Fragmentos bijis redzams, ka, sēžot jahtā, zēns un citi bērni nav uzvilkuši mugurā glābšanas vestes, bet radinieki blakus malko šampanieti. Tāpat kādā no brīžiem redzams, ka sieviete ar glābšanas vesti lec ūdenī nopeldēties, bet Krištianu juniors tajā brīdī sēž uz iedarbināta ūdensmotocikla, apdraudot gan savu, gan tuvumā esošās sievietes veselību.

Krištianu Ronaldu juniors vien pirms nepilna mēneša (17. jūnijā) nosvinēja savu desmito dzimšanas dienu.