ASV prese smejas par Porziņģi. VIDEO
Jādomā, ka pats Porziņģis to īpaši nav ņēmis galvā un tas nekādā veidā neietekmēs viņa sniegumu turpmākajās spēlēs.
Sporta zvaigznes
2015. gada 10. oktobris, 09:06

ASV prese smejas par Porziņģi. VIDEO

Jauns.lv

Latvijas basketbola talants Kristaps Porziņģis aizvadījis savu pirmo ļoti sekmīgo NBA pārbaudes spēli, taču vairāki no ASV vadošajiem sporta medijiem - Washingtonpost, Bleacherreport, CSN tajā paguvuši saskatīt arī ko apkaunojošu mūsu sportistam.

Daudzviet pasaulē tiek uzskatīts, ka apkaunojošākais basketbolistam ir tad, ja viņš cenšas bloķēt pretinieka metienu, bet tas ar pretestību ietriec bumbu grozā no augšas! Līdzīgi aizvadītās nakts mačā notika arī ar mūsu basketbola zvaigzni. Viens no Vašingtonas Wizards līderiem Bredlijs Bils devās ātrajā uzbrukumā, bet Ņujorkas Knicks pārstavošais Porziņģis centās pretinieku nosegt, bet tas liepājniekam līdz galam neizdevās. Rezultātā efektīgs bumbas trieciens grozā no augšas.

Jādomā, ka pats Porziņģis to īpaši nav ņēmis galvā un tas nekādā veidā neietekmēs viņa sniegumu turpmākajās spēlēs, un viņš pierādīs ASV medijiem, ka ir gatavs kļūt par basketbola zvaigzni.

Kā zināms, Porziņģis iepriekšējā naktī palīdzēja Knicks izcīnīt otro uzvaru divās pārbaudes spēlēs. Latviešu uzbrucējam 9 punkti, 10 atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un divi bloķēti metieni.

Kasjauns.lv / Foto:  EPA/LETA