foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Pasaules bīstamākā sieviete neilgi pirms ģimenes pieauguma pozē pavisam kaila
Amanda Nuneša (pa labi) pret Felīsiju Spenseri.
Sporta zvaigznes
2020. gada 11. jūnijs, 17:29

Pasaules bīstamākā sieviete neilgi pirms ģimenes pieauguma pozē pavisam kaila

Jauns.lv

Slavenā brazīliešu jaukto cīņu mākslas (MMA) cīkstone Amanda Nuneša pagājušajā nedēļās nogalē nosargāja savu UFC ("Ultimate Fighting Championship") čempiones titulu, turklāt šāds gods viņai ir pat divās svara kategorijās.

Amanda Nuneša, kura uzvarējis savās pēdējās 10 cīņās, bet karjerā kopumā 24 dueļos triumfējusi 20 reižu, sestdien Lasvegasā pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma pieveica spēcīgo kanādiešu cīkstoni Felīsiju Spenseri.

foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Amanda Nuneša (pa labi) pret Felīsiju Spenseri.

Dažas dienas vēlāk Nuneša nolēma pasauli pārsteigt ar ko pavisam citu. Proti, slavenā sportiste savā "Instagram" kontā ievietoja kolāžu, kurā viņa pozē pavisam kaila ar divām UFC čempiones jostām un lauvenes skulptūru fonā. Viena no jostām ir statujai tieši mutē, kas, visticamāk, simbolizē viņu pašu, jo Amandas iesauka ir "Leoa" ("Lauva" no portugāļu valodas).

Pavadošajā tekstā viņa min, ka bilde ņemta no ESPN "body" ("ķermeņi" - no angļu valodas) kolekcijas, kurā daudzi pasaulē pazīstami atlēti (tostarp pērn Amanda Nuneša) pozē kaili, izrādot savus trenētos ķermeņus.

View this post on Instagram

#espnbodyissue2019

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Amanda Nunes🦁 (@amanda_leoa) on

Šī nav pirmā reize, kad Nuneša pārsteidza daudzus, publicējot ļoti atklātu foto. Līdzīgi viņa rīkojās pērn novembrī. Toreiz MMA zvaigzne bilde redzama kaila, piesedzoties vien ar abām pašas izcīnītajām UFC čempiones jostām. Fotogrāfiju rotā komentārs: "Šis ir oficiāls foto. Esmu puskaila un to izdarījusi". Sociālajos tīklos šis attēls izsauca komentāru jūru, no kuriem vairums apbrīnoja sportistes augumu:

"Tava draudzene ir ļoti laimīga. Tu esi pasakaini skaista sieviete!"

"Šis ir 2019. gada labākais sporta foto!"

"Esmu iemīlējies. Tu esi īsta cīņu karaliene!" 

Arī iepriekš brazīliete reiz dalījās ar niansi no ļoti pikantas fotosesijas.

Nuneša publiski neslēpj savu netradicionālo seksuālo orientāciju. Viņa 2018. gada augustā salaulājās ar citu MMA cīkstoni Maķedonijas izcelsmes amerikānieti Ņinu Ansarofu.

View this post on Instagram

😉 📸 @leeekz

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Amanda Nunes🦁 (@amanda_leoa) on

Pavisam nesen Nuņesa paziņoja, ka no cīņu sporta ņems pauzi, jo Ņina ir stāvoklī un jau septembrī gaidāms ģimenes pieaugums.

"Protams, man ir nepieciešams pārtraukums. Bērna piedzimšana gaidāma pēc trim mēnešiem. Man jāorganizē tik daudz lietu... viņas istaba... Man ir daudz darāmā, un man tagad ir nepieciešams pārtraukums. Man jābūt gatavai savam bērnam," sarunā ar izdevumu "Bjpenns" pauda pasaules, iesējams, bīstamākā sieviete.

Par Amandas Nunešas popularitāti liecina fakts, ka viņa "Instagram" ir vairāk nekā 1,2 miljoni sekotāju. Nav tālu līdz Latvijas spožākajai sporta zvaigznei Kristapam Porziņģim, kuram ir 1,6 miljoni.