foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Bļugera komandas biedram Bjugstadam sezona ir galā
Niks Bjugstads uzskatāms par Teodora Bļugera tiešo konkurentu uz vietu sastāvā centra uzbrucēja pozīcijā.
Hokejs
2020. gada 28. maijs, 17:58

Bļugera komandas biedram Bjugstadam sezona ir galā

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Pitsburgas "Penguins" hokejists Niks Bjugstads pēc mugurkaula operācijas šosezon laukumā vairs neatgriezīsies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Trešdien 27 gadus vecajam Bjugstadam tika veikta operācija, lai novērstu izveidojušos diska trūci.

Bjugstadam šajā sezonā tika veikta arī vēdera muskuļu operācija, kā dēļ viņš laukumā devies vien 13 spēlēs, kurās atzīmējies ar vieniem vārtiem un vienu piespēli. Savu līdz šim pēdējo spēli amerikāņu uzbrucējs aizvadīja 8. martā, dažas dienas pirms turnīra pārtraukuma.

Bjugstads "Penguins" komandai pievienojās iepriekšējā sezonā, pārejot no Floridas "Panthers" komandas, kurā pavadīja septiņarpus sezonas. Šī viņam ir mazrezultatīvākā sezona kopš debijas līgā 2012./2013. gadā.

Jau ziņots, ka šajā sezonā laukumā neatgriezīsies arī uzbrucējs Dominiks Simons. Tiesa, šovasar komandai varētu palīdzēt viens no līderiem Džeiks Gencels, kuram pērnā gada pēdējā dienā tika veikta labā pleca operācija, no kuras atlabšanas process tika prognozēts 4-6 mēnešu garumā.

Kā vēstīts, NHL sezona turpināsies ar 24 komandu līdzdalību, bet sezonas sākuma datums vēl nav zināms koronavīrusa straujās izplatības dēļ.