foto: Peter Kovalev/TASS/All Over Pres/ Vida Press
Eirolīga tuvākā mēneša laikā nelems par sezonas turpinājumu
Jānis Timma (pa labi) ULEB Eirolīgas spēlē pret Vladislavu Truškinu un Sanktpēterburgas "Zenit".
Basketbols
2020. gada 17. aprīlis, 09:38

Eirolīga tuvākā mēneša laikā nelems par sezonas turpinājumu

Jauns.lv / LETA

ULEB Eirolīga basketbolā tuvākā mēneša laikā nelems par sezonas turpināšanu, atklājis līgas prezidents Žordi Bertomeu.

Jau tagad zināms, ka maijā nenorisināsies maija beigās paredzētais finālčetrinieka turnīrs. Turnīra rīkotāji "play-off" vietā apsver rīkot finālturnīru, kurā piedalītos astoņas komandas.

"Mums maijā jāpieņem lēmums, ne ātrāk par mēneša vidu un, visticamāk, tuvu mēneša beigām. Šobrīd ir šāds grafiks. Kau gan šajos apstākļos daudz kas var mainīties, jo situācija dažādās vietās attīstās atšķirīgi. Cenšamies būt lietas kursā par to, kas notiek mūsu tirgos," ceturtdien notikušajā preses konferencē paziņoja Bertomeu.

Eirolīgā izslēgšanas spēlēs no latviešu pārstāvētajām vienībām nodrošināta Rolanda Šmita pārstāvētajai "Barcelona", kā arī Jāņa Strēlnieka Maskavas CSKA. Tāpat izslēgšanas spēļu zonā ir arī Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki", bet ārpus labāko astotnieka Riharda Lomaža pārstāvētais Francijas klubs Vilerbānes ASVEL.

Marta otrajā pusē ULEB Eirokausā bija jāsakās ceturtdaļfināla izspēle, taču arī šis turnīrs ir pārtraukts un notiek diskusijas par to, kādā formā tas tiks turpināts.