foto: Football Association of Maldives
Igors Stepanovs kļūst par Maldīvu salu U-19 izlases treneri
Bijušais Latvijas izlases futbolists Igors Stepanovs (pa labi).
Futbols
2020. gada 20. februāris, 16:31

Igors Stepanovs kļūst par Maldīvu salu U-19 izlases treneri

Jauns.lv / LETA

Bijušais Latvijas izlases futbolists Igors Stepanovs kļuvis par Maldīvu salu U-19 izlases galveno treneri, ceturtdien ziņoja valsts futbola federācija.

Futbolista karjeras laikā Stepanovs 2000.gadā no Rīgas "Skonto" pārcēlās uz Anglijas premjerlīgas klubu Londonas "Arsenal", kura rindās pavadīja četrus gadus.

Kopā ar Londonas klubu ilggadējais Latvijas valstsvienības futbolists 2001./2002.gada sezonā tika pie dubļa, izcīnot premjerlīgas čempiona titulu un Anglijas Futbola asociācijas kausu, bet nākamajā sezonā nosargājot Anglijas Futbola asociācijas kausu kluba īpašumā.

Stepanovs gan "lielgabalnieku" rindās aizvadīja vien 31 spēli un 2003./2004.gada sezonā tika aizsūtīts uz Beļģijas klubu "Beveren".

Sportista karjeru aizsargs pabeidza Jūrmalas klubā Latvijas čempionātā, bet pēc tam septiņus gadus bija Latvijas U-17 izlases galvenais treneris.

Latvijas valstsvienības rindās 44 gadus vecais Stepanovs aizvadījis 102 spēles, kurās gūti četri vārti. 2004.gadā viņš Latvijas izlases sastāvā nospēlēja visas trīs spēles Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Tēmas