foto: Shutterstock
Franču futbolistam piespriež 5 gadu diskvalifikāciju pēc pamatīga kodiena pretinieka mantībā
Attēlam tikai ilustratīva nozīme.
Futbols
2020. gada 20. februāris, 09:59

Franču futbolistam piespriež 5 gadu diskvalifikāciju pēc pamatīga kodiena pretinieka mantībā

Jauns.lv

Bargi sodīts kāds Francijas amatieru futbolists, kurš pagājušā gada 17. novembrī iesaistījās konfliktā pēc mača, vēsta Francijas mediji.

Domstarpības izcēlās pēc Austrumfrancijas Lotringas amatieru līgas futbola amatieru mača starp Tervilas un Soitrišas komandām. Starp diviem vārdā nenosauktiem futbolistiem izcēlās konflikts, kas pārauga dūru vicināšanā. Viens no sportistiem cīņas karstumā pretinieku komandas spēlētājam iekoda zem jostas vietas.

Kodiens nebija joka lieta, jo cietušā mantībai esot uzliktas aptuveni 10 šuves un viņš pēc savainojuma četras dienas bija spiests kavēt darbu.

Kā vēsta Lotringas prese, cietušais esot bijis nevis konfliktā sākotnēji iesaistītais, bet gan spēlētājs, kurš centies samierināt karstgalvjus, par ko ciest dabūja viņa "vissvētākā ķermeņa daļa".

Lotringas mediji ziņo, ka nekārtības izcēlušās pēc spēles automašīnu stāvvietā, kad verbāli aizvainojumi pārgāja fiziska spēka pielietošanā.

Mozeles futbola reģiona pārstāvis atklāj, ka, pēc aculiecinieku teiktā, konfliktā iesākšanā vienlīdz vainīgas bijušas abas puses, tāpēc nav arī brīnums, ka pie diskvalifikācijas (uz sešiem mēnešiem) ticis arī cietušais futbolists.

Tēmas