foto: AP/Scanpix
Bļugeram vārti un piespēle "Penguins" uzvarā
Teodors Bļugers šosezon ticis jau pie 16 rezultativitātes punktiem.
Hokejs
2020. gada 11. janvāris, 10:02

Bļugeram vārti un piespēle "Penguins" uzvarā

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, palīdzot savai komandai Pitsburgas "Penguins" izcīnīt uzvaru papildlaikā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Penguins" viesos ar 4:3 (0:1, 1:1, 2:1, 1:0) uzvarēja Kolorādo "Avalanche".

Bļugers laukumā pavadīja 20 minūtes un 16 sekundes, no kurām nepilnas trīs minūtes nospēlētas mazākumā. Hokejisti guva savas komandas pirmos vārtus un rezultatīvi piespēlēja ceturto jeb uzvaras vārtu guvumā.

Tāpat uzbrucējs izdarīja piecus metienus pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, reizi bloķēja pretinieka mesto ripu, uzvarēja desmit no 15 iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderību.

Bļugeram šis līdz šim bijis lielākais spēles laiks šajā sezonā. Tāpat viņš atkārtoja iepriekšējā sezonā iespēto, kad guva sešus vārtus. Viņš iekrājis arī desmit rezultatīvas piespēles un ar 16 punktiem sasniedzis savu karjeras rezultativitātes rekordu.

"Penguins" komandā 1+1 arī Brendonam Rastam un Jevgēņijam Malkinam, Džons Marino iekrāja divas piespēles, bet par vienu vairāk Dominikam Kahūnam. "Avalanche" rindās vārti un rezultatīva piespēle Gabrielam Landeskogam, bet Samuels Džirards divas reizes rezultatīvi asistēja.

Tikmēr Otavas "Senators" viesos ar 3:4 (0:1, 2:1, 0:0, 0:0, 0:1) "bullīšos" piekāpās Detroitas "Red Wings".

Rūdolfs Balcers Otavas komandā laukumā pavadīja astoņas minūtes un septiņas sekundes, nedaudz vairāk nekā minūti nospēlējot vairākumā. Hokejists izdarīja divus metienus pa vārtiem, pielietoja tikpat spēka paņēmienus, reizi bloķēja metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vārtus un rezultatīvu piespēli Otavas vienības rindās nopelnīja Kolins Vaits, kamēr Detroitas klubā šāda pati statistika Taileram Bertuci. Savukārt Filips Hroneks atzīmējās ar divām piespēlēm.

Detroitas komandai uzvaru atnesa Dilana Larkina precīzais "bullītis", pārējiem spēlētājiem to izpildot neprecīzi.

Visbeidzot Karolīnas "Hurricanes" mājās ar 3:0 (1:0, 2:0, 0:0) uzvarēja Arizonas "Coyotes".

Pa vārtiem Karolīnas komandā iemeta Varens Fogls, Lukas Valmarks un Martins Nekass.

Sestdien laukumā dosies Zemga Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas tiksies ar Vankūveras "Canucks", "Senators" paredzēts duelis ar Monreālas "Canadiens", bet Kolumbusas "Blue Jackets" spēkosies ar Vegasas "Golden Knights".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās