foto: USA Today Sports
Pasečņiks ar 17 punktiem uzlabo savu rekordu, bet "Wizards" cieš zaudējumu
Basketbols
2019. gada 27. decembris, 09:20

Pasečņiks ar 17 punktiem uzlabo savu rekordu, bet "Wizards" cieš zaudējumu

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Anžejs Pasečņiks ceturtdien ar 17 punktiem uzlaboja savu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) rezultativitātes rekordu, taču viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" regulārā čempionāta spēlē cieta zaudējumu.

"Wizards" komanda, kurai traumas dēļ nepalīdzēja viens no līderiem Dāvis Bertāns, viesos ar rezultātu 102:132 (23:31, 25:37, 28:38, 26:26) atzina Detroitas "Pistons" pārākumu.

Pasečņiks šajā mačā laukumā pavadīja 23 minūtes un 41 sekundi, grozā raidot septiņus no 11 divpunktu metieniem un trīs no pieciem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra divas bumbas un piecas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Pasečņiku laukumā ielaida par trim punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija dalīts labākais rādītājs komandā.

Bertāns traumas dēļ nepiedalījās šajā spēlē un laukumā varētu atgriezties ne ātrāk par nākamo nedēļu.

Pasečņiks ar 17 punktiem bija rezultatīvākais "Wizards" vienībā, bet pa 15 punktiem guva Džordans Makrī un Bredlijs Bīls.

Uzvarētājiem 22 punktus guva Kristians Vuds, bet 17 punkti bija Tima Freizera kontā.

"Wizards" ar deviņām uzvarām 30 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, bet "Pistons" ar 12 panākumiem 32 dueļos ir 11.pozīcijā.

Nākamais mačs galvaspilsētas basketbolistiem būs sestdien mājās pret Ņujorkas "Knicks".