foto: Ieva Makare/LETA
Dikeulaku zaudējums un kārtējais "double-double" Turcijā
Dikeulaku laukumā pavadīja 37 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā realizēja četrus no septiņiem divpunktu metieniem un trīs no septiņiem tālmetieniem un abus soda metienus
Basketbols
2019. gada 30. novembris, 15:48

Dikeulaku zaudējums un kārtējais "double-double" Turcijā

Jauns.lv / LETA

Latvijas izlases basketboliste Elīna Dikeulaku sestdien Turcijas pilsētā Elazigā sakrāja "double-double" Adanas ASKI zaudējumā Turcijas čempionāta spēlē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Adanas ASKI basketbolistes viesos ar rezultātu 86:95 (19:23, 23:26, 21:22, 23:24) atzina Elazigas "Il Ozel Idare" pārākumu.

Dikeulaku laukumā pavadīja 37 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā realizēja četrus no septiņiem divpunktu metieniem un trīs no septiņiem tālmetieniem un abus soda metienus.

Tāpat viņai arī 12 rezultatīvas piespēles, divas atlēkušās bumbas, divas kļūdas un viena pārtverta bumba, pieci izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 25 efektivitātes koeficienta punkti.

21 punkts un astoņas atlēkušās bumbas amerikānietei Aleksisai Prinsai, bet mājiniecēm fantastisks sniegums Rikunai Viljamsai - 43 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles, kā arī lietderības koeficients 39.

Adanas vienība ar vienu uzvaru sešās spēlēs ieņem desmito vietu turnīra tabulā 13 klubu vidū.