foto: AFP/Scanpix
Bertānam 11 punkti "Wizards" zaudējumā
Basketbols
2019. gada 7. novembris, 07:32

Bertānam 11 punkti "Wizards" zaudējumā

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās ar 11 punktiem, taču ar to nebija gana, lai Vašingtonas "Wizards" izcīnītu uzvaru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Wizards" viesos ar rezultātu 106:121 (26:26, 36:44, 18:24, 26:27) atzina Indiānas "Pacers" pārākumu.

Bertāns laukumā pavadīja 28 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā vienu no diviem divpunktu metieniem un trīs no sešiem tālmetieniem.

Viņa kontā arī bija četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, viena kļūda un trīs piezīmes. "Wizards" ar viņu laukumā ielaida par trim punktiem vairāk nekā iemeta.

Vašingtonas komandā rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Bredlijs Bīls, bet 20 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija Tomasam Braientam.

Uzvarētājiem 21 punktu guva Entonijs Vorens, 19 punkti bija Dagam Makdermotam, 18 punktus pievienoja Ārons Holidejs, 13 punkti un 17 atlēkušās bumbas bija lietuvietim Domandam Sabonim, bet 12 punkti un 13 rezultatīvas piespēles - Malkolmam Brogdonam.

Bertāns spēlē iesaistījās nepilnas četras minūtes pirms pirmās ceturtdaļas beigām un ātri vien realizēja savu pirmo tālmetienu - 20:22. Mājinieki pamatus uzvarai ielika otrā puslaika pirmajā pusē, kad veica izrāvienu 20:2, tajā laikā Bertānam atrodoties uz rezervistu soliņa.

Savus nākamos punktus viņš guva četrarpus minūtes pirms trešās ceturtdaļas beigām, kad iemeta vēl vienu tālmetienu, bet nedaudz vēlāk rūjienietis atzīmējās no tuvas distances (74:94). Pēdējo reizi viņš grozu iekaroja ceturtās ceturtdaļas ievadā, kad ar savu trešo tālmetienu panāca 83:94. Divas minūtes pirms pamatlaika beigām latviešu basketbolists atstāja laukumu, kamēr "Wizards" piedzīvoja zaudējumu.

"Wizards" ar diviem panākumiem septiņās spēlēs Austrumu konferencē ieņem 12.vietu 15 komandu vidū. Nākamā spēle Vašingtonas klubam paredzēta piektdien savās mājā pret Klīvlendas "Cavaliers".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās