foto: AP/Scanpix
Porziņģis: "Bija savādi nespēlēt, negribu vairs to atkārtot"
"Mēģināju runāt ar treneri, lai varētu spēlēt abus mačus, bet tas nebeidzās labi," ironizēja Porziņģis.
Basketbols
2019. gada 9. oktobris, 10:19

Porziņģis: "Bija savādi nespēlēt, negribu vairs to atkārtot"

Jauns.lv / LETA

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis deg nepacietībā atgriezties laukumā, pēc nespēlēšanas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" pirmajā pārbaudes mačā pauda liepājnieks.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka Dalasas basketbolisti viesos ar rezultātu 104:119 (28:33, 34:33, 27:31, 15:22) piekāpās Oklahomasitijas "Tunder" vienībai.

Par Porziņģa nespēlēšanu tika ziņots jau vairākas stundas pirms spēles sākumā. Tāpat no "Mavericks" komandas otrdien laukumā nedevās Luka Dončičs, Dvaits Pauels un Hosē Huans Barea.

foto: AP/Scanpix
"Mēģināju runāt ar treneri, lai varētu spēlēt abus mačus, bet tas nebeidzās labi," ironizēja Porziņģis.

"Mēģināju runāt ar treneri, lai varētu spēlēt abus mačus, bet tas nebeidzās labi," "Dallasnews.com" citē Porziņģa teikto.

Porziņģa nespēlēšana pirmajā pārbaudes spēlē nav nekāds pārsteigums, jo jau pirms tam komandas galvenais treneris Riks Kārlails neslēpa, ka pirmssezonā latvietis tiks pietaupīts.

Plānots, ka Porziņģis "Mavericks" rindās debitēs trešdien, kad Dalasas komanda viesosies pie Deroitas "Pistons".

"Gribu spēlēt. Rītdien es spēlēšu. Nevaru sagaidīt," pauda Porziņģis, kurš savu nepacietību skalā no viens līdz desmit vērtē ar atzīmi 15. "Spēles dienas ir īpašas dienas. Šodien bija īpaša sajūta. Taču bija savādi nespēlēt, negribu vairs to atkārtot. Gribu spēlēt un izbaudīt maču kopā ar komandas biedriem."

Otrdien "Mavericks" komandā, nespēlējot potenciālajam līderu duetam Porziņģim un Dončičam, ar 14 punktiem atzīmējās Maksimiliāns Klēbers un Džastins Džeksons.

Porziņģis maiņas darījuma rezultātā šī gada februārī nonāca "Mavericks" vienībā, bet jau jūnijā viņš parakstīja piecu gadu līgumu par 139 miljoniem eiro.

Latvietis NBA laukumos nav spēlējis kopš 2018.gada 6.februāra, tomēr tuvojoties sezonai, viņš paudis lielu apņēmību atgriezties vēl spēcīgāks nekā bijis iepriekš.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās