foto: Edijs Pālens/LETA
Rūdolfs Balcers cer, ka Latvijas izlase arī turpmāk spēlēs kā pret Austriju
Rūdolfs Balcers spēlē pret Austriju iekrāja četrus rezultativitātes punktus.
Hokejs
2019. gada 12. maijs, 09:06

Rūdolfs Balcers cer, ka Latvijas izlase arī turpmāk spēlēs kā pret Austriju

Jauns.lv / LETA

Viena no Latvijas hokeja zvaigznēm Rūdolfs Balcers pauda prieku par uzvaru pār Austrijas izlasi un vienlaikus izteica cerību, ka komanda tādā pašā garā arī turpinās.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase savā pirmajā pasaules čempionāta mačā sestdien Slovākijā ar 5:2 (1:1, 0:0, 4:1) pieveica Austriju. Lielisku sniegumu uzvarētāju rindās demonstrēja tieši Balcers, kurš guva vienus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles.

Slovākijā notiek pasaules čempionāts hokejā: Latvija cīnās pret Austriju

gallery icon
29

"Kad spēlētājs gūst vārtus, tas viņu emocionāli paceļ. Nonāc uz tāda kā viļņa," intervijā Starptautiskajai Ledus hokeja federācijai (IIHF) sacīja uzbrucējs. "Man patika mūsu gūtie vārti. Manuprāt, visi no tiem tika skaisti izspēlēti, un prieks, ka spējām realizēt labās situācijas. Cerams, šādi arī spēlēsim turpmāk."

Foto no hokejista Rūdolfa Balcera "Instagram" profila

Foto no hokejista Rūdolfa Balcera "Instagram" profila.

gallery icon
14

"Zinājām, ka visu spēli austrieši nevar tik aktīvi nospēlēt, tāpēc pieturējāmies pie sava plāna un dotās iespējas pārvērtām gūtajos vārtos," par Austrijas izlases aktivitāti runāja Balcers.

Latvijas hokeja fani Slovākijā pirms mūsu izlases spēles ar Austriju 2019. gadā

gallery icon
33

Tāpat par komandas sniegumu priecājās uzbrucējs Rodrigo Ābols, kurš gan uzskata, ka var nospēlēt vēl labāk.

"Ja paskatos uz sevi spogulī, zinu, ka varu labāk. Cerams, šie vārti audzēs pārliecību nākamajām spēlēm. Taču vienmēr ir patīkami gūt vārtus, it īpaši, ja tie komandai palīdz gūt uzvaru," piebilda Ābols, kurš arī šajā cīņā izcēlās ar precīzu metienu.

B grupas kopvērtējumā pa trim punktiem pēc pirmajā spēlēm iekrājušas Šveice, Čehija, Latvija un Krievija, kamēr bez punktiem ir Norvēģija, Zviedrija, Austrija un Itālija.

Četras spēcīgākās grupas komandas sasniegs ceturtdaļfinālu, bet vājākā atstās eliti.