foto: Publicitātes foto
Rīdziniece Larisa Marija Agafonova kronēta par Eiropas bikini fitnesa karalieni juniorēm
Junioru Eiropas čempione bikini fitnesā - Larisa Marija Agafonova.
Futbols
2019. gada 9. maijs, 12:30

Rīdziniece Larisa Marija Agafonova kronēta par Eiropas bikini fitnesa karalieni juniorēm

Jauns.lv

Otrdien mājup no Spānijas pilsētas Santa Susannas atgriezusies Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas izlase, kas no 1. līdz 6. maijam piedalījās 2019. gada IFBB Eiropas čempionātā fitnesā un bodibildingā junioriem, pieaugušajiem un veterāniem, portālu Jauns.lv informēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijā.

Latvijas izlasi pārstāvēja LBFBF prezidente Kristīne Vederņikova, Starptautiskās kategorijas tiesnesis Vladimirs Belovs un trīs izlases sportistes - Larisa Marija Agafonova, Samanta Balode un Marina Zvančuka.

IFBB Latvijas fitnesa komandai triumfs Spānijā

Otrdien mājup no Spānijas pilsētas Santa Susannas atgriezusies Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas izlase, kas no 1. līdz 6. ...

gallery icon
42

Spraigās un saspringtās sacensības ilga četras dienas un pulcēja vairāk nekā 1100 sportistu no 70 valstīm. Pasākuma ietvaros notika arī ikgadējais Eiropas Bodibildinga un Fitnesa Federācijas Kongress.

Perspektīvā Latvijas izlases sportiste Larisa Marija Agafonova uzrādīja fantastisku rezultātu, izcīnot pirmo vietu un zelta godalgu bikini fitnesa kategorijā junioriem. Larisai Marijai Agafonovai šīs bija otrās starptautiskās sacensības pēc kārtas, kurās viņa izcīna uzvaru. Šoreiz kopā ar uzvaru ir iegūts arī prestižais IFBB Eiropas čempiones tituls.

2019. gada IFBB Atklātais Latvijas čempionāts bodibildingā un fitnesā

Aizvadītajā svētdienā, 29. aprīlī, noslēdzies gada gaidītākais un svarīgākais fitnesa sporta pasākums Latvijā - IFBB Atklātais Latvijas čempionāts bodibildingā ...

gallery icon
98

Ne mazāk pārsteidzošs un patīkams bija godalgu sadalījums kategorijā bikini fitness -172cm. Latvijas fitnesa komandas dalībniece Marina Zvančuka starp 25 sportistēm iekļuva finālā un ierindojas augstajā 6. vietā.

Talantīgā un jau titulētā federācijas sportiste Samanta Balode starp 26 sportistēm iekļuva top 10 labāko bikini fitness -160cm sportistu sastāvā un izcīnīja 10. vietu.

IFBB Eiropas "Fit Model" čempionāts

gallery icon
108

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija apsveic Latvijas izlasi ar ļoti veiksmīgo un triumfālo uzstāšanos Spānijā, un ar optimismu gatavojas rudens sezonai, kurā IFBB Latvijas komanda piedalīsies IFBB "Arnold Classic 2019" turnīrā, IFBB pasaules čempionātā un citās augsta līmeņa sacensībās.

Latvijas fitnesa skaistulēm spoži panākumi sacensībās Maltā

Latvijas delegācijas sastāvā valsti pārstāvēja bikini fitnesa sportiste Larisa Marija Agafonova, fit model sporta veida pārstāve, 2018.gada IFBB Pasaules čempione ...

gallery icon
21