foto: Publicitātes foto
Jau šo svētdien Rīga sagaidīs skaistākās Eiropas fit modeles
Pasākuma plakāts.
Fitness
2019. gada 26. aprīlis, 13:37

Jau šo svētdien Rīga sagaidīs skaistākās Eiropas fit modeles

Karlīna Timofejeva

Svētdien 28.aprīlī, Rīgā, Koncerta zālē "Studio69" (Tērbatas ielā 73, Rīgā) norisināsies krāšņākie fitnesa sporta pasākumi Latvijā - “IFBB Eiropas Fit Model čempionāts” un “IFBB Latvijas čempionāts fitnesā”.

Pasākuma ģenerālsponsors "Studio69". IFBB Eiropas fit model čempionātu līdzfinansē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Jau ceturto reizi Latvijas bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija organizē pasaules līmeņa sacensības Rīgā. Šīs sacensības ir pavasara sezonas svarīgākais pasākums fit model kategorijā. Nozīmīgi, ka jau otro gadu pēc kārtas tieši Latvijas galvaspilsēta Rīga ir izvēlēta par Eiropas čempionāta organizētāju.

Latvijas fitnesa skaistulēm spoži panākumi sacensībās Maltā

Latvijas delegācijas sastāvā valsti pārstāvēja bikini fitnesa sportiste Larisa Marija Agafonova, fit model sporta veida pārstāve, 2018.gada IFBB Pasaules čempione ...

gallery icon
21

Sacensībām ir pieteikušās labākās sportistes no 11 Eiropas valstīm. Jāpiemin, ka daudzas dalībnieces ir vairāku prestižu šīs sporta disciplīnas sacensību godalgoto vietu ieguvējas un uzvarētājas.

Labākās Eiropas sportistes demonstrēs ne tikai savas pievilcīgās ķermeņa formas peldkostīmos, bet arī sievišķību un grāciju savā skatuves uznācienā vakarkleitās. Arī pašmāju 2018. gada pasaules čempione no Rīgas Samanta Balode un Eiropas kausa fināliste Elīna Āboliņa cīnīsies par 2019. gada Eiropas čempiones titulu.

„IFBB Latvija” rīkotais konkurss „Rīgas Pērles 2015” un „Mis Fitness Model”

Rosība „IFBB Latvija” rīkotajā konkursā „Rīgas Pērles 2015” un „Mis Fitness Model” koncertzālē „Studio 69”.

gallery icon
80

Pasākuma rīta cēlienā norisināsies gadskārtējais IFBB Atklātais Latvijas čempionāts bodibildingā un fitnesā. Tiks pārstāvētas sieviešu fitnesa, bodifitnesa, bikini fitnesa un wellness fitness kategorijas un vīriešu bodibildinga un men's physique disciplīnas.

Sacensībām pieteikušies vairāk nekā 100 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Beļģijas un Baltkrievijas.

Pasaules skaistākie trenētie ķermeņi sacenšas Rīgā

Pirmais IFBB Pasaules Fit Model čempionāts Rīgā izvērtās par lielisku sportisku šovu, kurā pašmāju sportistei Samantai Balodei izdevās izcīnīt zelta ...

gallery icon
146

Pasākuma ietvaros notiks IFBB Latvija pavasara sezonas fitnesa projekta “Fit Model Latvija 2019” fināls, kurš iesākās pirms 9 nedēļām, kad 10 meitenes izaicināja sevi un pievienojās treniņu programmai LBFBF.

foto: Publicitātes foto
Pasākuma plakāts.



IFBB Latvijas čempionāta sākums plkst. 12:00.

IFBB Eiropas Fit Model čempionāta sākums plkst.18:00

Biļetes varēs iegādāties no plkst. 11:00 pasākuma vietā “Studio69”.