foto: ekrānuzņēmums no video
Desmit gadus vecu zēnu hokeja mačs Krievijā noslēdzas ar šāvienu galvā
Izšautā lode tikai aizskāra vīrieša galvu, tāpēc viņš izdzīvojis.
Hokejs
2019. gada 11. februāris, 12:13

Desmit gadus vecu zēnu hokeja mačs Krievijā noslēdzas ar šāvienu galvā

Jauns.lv

Pagājušajā nedēļas nogalē Medvedkovo mikrorajonā Maskavā tika aizvadīta Krievijas galvaspilsētas kausa spēle hokejā 2008. gadā dzimušajiem zēniem starp "Severnaja Zvezda" un "Dmitrov" komandām, tomēr šoreiz jauno censoņu sniegums palika otrajā plānā, jo turpat arēnā notika šaušana.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Maskavas 2. sporta skolas hallē notikušajā spēlē izcēlās konflikts starp viesu komandas spēlētāju vecākiem. Kā vēsta laikraksts "Sport-Ekspress", nesaskaņas starp iesaistītajiem vecākiem ilgušas jau vairākus mēnešus un tām par pamatu esot bizness.

Kā stāsta notikušā aculiecinieki, apšaude tribīnēs izcēlusies pēc tam, kad viena no konfliktējošo vīru sievām izprovocējusi uz nekārtībām.

Dzīvesbiedres rupjībām piebalsoja arī viņas vīrs, kurš pagrūda vīrieti un bravūrīgi noteica: "Tavs pulkstenis tikšķ. Es esmu pasūtījis tavu slepkavību!"

Strīds, kurš norisinājās blakus ledus laukumam, vēlāk pārcēlās uz kafejnīcu, kur aizvainotais vīrietis izvilcis pistoli "Osa" un iešāvis sāncensim. Cietušais nokritis zemē un zaudējis daudz asiņu, bet par laimi lode vienīgi aizskārusi viņa galvu, tajā netrāpot.

foto: ekrānuzņēmums no video
Izšautā lode tikai aizskāra vīrieša galvu, tāpēc viņš izdzīvojis.

Šāvēju aizturējuši likumsargi un nogādājuši policijas iecirknī, bet cietušais ar apbindētu galvu nogādāts slimnīcā. Viņa dzīvībai briesmas nedraud.

Zīmīgi, ka šis aizvadītajā nedēļas nogalē nav vienīgais konflikts, kas norisinājies pie Krievijas hokeja arēnā turklāt otrais beidzies traģiski.  Kā vēsta REN TV, Piemaskavas pilsētā Sergijevposadā pēc hokeja spēles sakāvušies divi vīrieši. Kautiņa laikā kāds 1957. gadā dzimušais Aleksejs gājis bojā.

Par slepkavību aizdomās turētais ir identificēts un izsludināts meklēšanā. Vīrietis jau iepriekš bijis tiesāts par huligānismu.

Tēmas