foto: LETA
Šķēlem 11 punkti "Sharks" vienības kārtējā zaudējumā Francijas čempionāta spēlēs
Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājs Aigars Šķēle (nr.21, balts) Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēlē basketbolā starp Latvijas un Slovēnijas valstsvenībām "Arēna Rīga".
Basketbols
2018. gada 14. decembris, 23:34

Šķēlem 11 punkti "Sharks" vienības kārtējā zaudējumā Francijas čempionāta spēlēs

Jauns.lv / LETA

Latvijas izlases basketbolists Aigars Šķēle piektdien guva 11 punktus Francijas čempionāta spēlē, bet neglāba Antibas "Sharks" komandu no kārtējā zaudējuma.

"Sharks" savu skatītāju priekšā ar rezultātu 79:91 (22:23, 21:18, 19:29, 17:21) piekāpās "Boulazac" vienībai.

Šķēle šajā spēlē laukumā pavadīja 18 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā iemeta abus divus divpunktu metienus, vienu no trim tālmetieniem un visus četrus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu, veica trīs rezultatīvas piespēles, vienu reizi pārkāpa noteikumus un izprovocēja trīs piezīmes, tikdams pie 17 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

Antibas komanda ar divām uzvarām 13 spēlēs ieņem pēdējo vietu 18 vienību konkurencē.

Pašlaik 25 gadus vecais Šķēle uz Franciju pārcēlās šovasar, ar Antibas klubu parakstot līgumu uz vienu gadu. Iepriekšējos divus gadus viņš spēlēja "Ventspilī". Aizvadītajā sezonā Šķēle bija viens no galvenajiem stūrakmeņiem, kāpēc komanda Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā ar 4-2 pieveica "VEF Rīga", turklāt viņš tika atzīts arī par sērijas vērtīgāko spēlētāju.

Antibas vienība aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 16.vietu. Šī komanda par Francijas čempioni kronēta trīs reizes, bet pēdējais tituls tika izcīnīts tālajā 1995.gadā.

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.