foto: USA Today Sports
Bertāns ar diviem tālmetieniem pēdējā minūtē neglābj "Spurs" no zaudējuma "Kings"
Basketbols
2018. gada 13. novembris, 07:50

Bertāns ar diviem tālmetieniem pēdējā minūtē neglābj "Spurs" no zaudējuma "Kings"

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, neglābdams Sanantonio "Spurs" komandu no zaudējuma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Spurs" viesos ar rezultātu 99:104 (24:25, 31:31, 21:21, 23:27) piekāpās Sakramento "Kings" komandai, ciešot trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja septiņas minūtes un 49 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no četriem tālmetieniem, divus no tiem iemetot pēdējā minūtē.

Tāpat viņš pieļāva vienu kļūdu. "Spurs" ar Bertānu laukumā iemeta par diviem punktiem vairāk nekā ielaida.

"Spurs" rindās ar 23 punktiem atzīmējās Demars Derouzens, bet 14 punkti un 18 atlēkušās bumbas bija Lamarkusam Oldridžam.

"Kings" komandā 22 punktus iemeta Bogdans Bogdanovičs, 19 punkti bija De'Āronam Foksam, bet ar 13 punktiem un 13 bumbām zem groziem izcēlās Villijs Kolijs-Steins.

Bertāns pirmo reizi spēlē iesaistījās otrās ceturtdaļas sākumā, kad minūtes laikā ar viņu laukumā komanda ielaida piecus punktus. Otro reizi uz maiņu viņš nāca trešās ceturtdaļas priekšpēdējā minūtē un minūti vēlāk realizēja tālmetienu (76:77).

Ceturtā ceturkšņa piektajā minūtē viņš devās atpūsties un laukumā atgriezās mača priekšpēdējā minūtē. Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas 66 sekundes, latvietis ar precīzu tālmetienu panāca 93:100, bet 28 sekundes vēlāk viņš pievienoja vēl vienu trejaci (96:102). Tiesa, ar Bertāna sniegumu nepietika, lai atspēlētos, un "Spurs" cieta zaudējumu ar 99:104.

"Spurs" ar septiņām uzvarām 12 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas piektajā vietā, bet tāda pati bilance ir nākamajām divām sekotājām, kamēr "Kings" ar astoņiem panākumiem 14 cīņās ir astotā.

Sanantonio vienība nākamo maču aizvadīs trešdien, kad viesosies pie Fīniksas "Suns".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās