foto: Publicitātes foto
Šajā nedēļas nogalē Rīgā noskaidros skaistākos un vislabāk trenētos ķermeņus
Pagājušā gada laureātes kategorijā līdz 163 centimetriem.
Fitness
2018. gada 18. oktobris, 13:29

Šajā nedēļas nogalē Rīgā noskaidros skaistākos un vislabāk trenētos ķermeņus

Karlīna Timofejeva

Šajā nedēļas nogalē, divas dienas pēc kārtas, Rīgā koncertazālē "Studio69" norisināsies krāšņākie un interesantākie fitnesa sporta pasākumi Latvijā - “IFBB Pasaules Fit Model čempionāts” un IFBB Starptautiskais Latvijas kauss “Rīgas Pērle 2018”, portālu Jauns.lv informēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.

Baltijas skaistākie un trenētākie ķermeņi sacenšas Kauņā

Lietuvas slavenākā basketbola kluba Kauņas "Žalgiris" arēnā aizvadītajā nedēļas nogalē notika sacensības klasiskajā bodibildingā, fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā, men's physique ...

gallery icon

Sestdien, 20. oktobrī, pirmo reizi norisināsies pasaules līmeņa sacensības “IFBB pasaules Fit Model čempionāts”. Šīs sacensības ir gada svarīgākais pasākums "Fit model" kategorijā. Zīmīgi, ka jau trešo reizi pēc kārtas tieši Latvijas galvaspilsēta Rīga ir izvēlēta par pasaules līmeņa sacensību organizatoru. Jau uz šo brīdi turnīram pieteikušās 50 sportistes no deviņām valstīm. Jāpiemin, ka daudzas atlētes ir vairāku prestižu "Fit model" sacensību laureātes un pat uzvarētājas.

„IFBB Latvija” rīkotais konkurss „Rīgas Pērles 2015” un „Mis Fitness Model”

Rosība „IFBB Latvija” rīkotajā konkursā „Rīgas Pērles 2015” un „Mis Fitness Model” koncertzālē „Studio 69”.

gallery icon

Svētdien, 21. oktobrī norisināsies ikgadējais IFBB Latvijas kauss “Rīgas Pērle 2018” bodibildinga, fitnesa, bodifitnesa, bikini fitnesa, wellness fitnesa un men's physique kategorijās, kā arī pasākuma ietvaros notiks Latvijas „Fit Model Projekta” rudens sezonas fināls! Sacensībām pieteikušies 130 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Baltkrievijas. Spēcīgākie Baltijas valstu atlēti demonstrēs skatītājiem un tiesnešiem savu labāko formu, lai pēc divām nedēļām dotos uz IFBB pasaules čempionātiem Bjalistokā (Polijā) un Benidormā (Spānijā).

Pasākuma ietvaros notiks IFBB Latvija rudens sezonas treniņu fitnesa projekta “Fit Model Latvija 2018” fināls, kurš iesākās pirms deviņām nedēļām, kad 15 meitenes izaicināja sevi un pievienojās treniņu un sacensību sagatavošanās programmai LBFBF un projekta galvenā atbalstītāja, sporta klubu tīkla "MyFitness" treneru vadībā, lai finālā izietu uz lielās skatuves! Kā ierasts notika nopietni individuālie un grupu treniņi, skatuves defilē treniņi, uztura un treniņu semināri, fotosesijas "CHANGE Lingerie" veļas zīmolā un citas sportiskās aktivitātes.

Pasākumus organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija).  

Abas sacensības notiks Rīgas elegantajā "Studio69" koncertzālē (Tērbatas ielā 73).

Sacensību sākums plkst.14:00 (abas dienas).

Iegādātā biļete būs derīga uz abiem pasākumiem! Biļetes varēs iegādāties no plkst.12:00 pasākuma vietā "Studio69".

Ieejas biļetes cena 15 eur.

foto: Publicitātes foto
Pasākuma afiša