foto: Zane Bitere/LETA
Jūrmalas "Spartaks" tuvu, lai vēlreiz būtu jāspēlē pret spēcīgo Belgradas "Crvena zvezda"
Abu komandu pirmajā spēlē Rīgā jūrmalnieki cienījami nocīnījās neizšķirti.
Futbols
2018. gada 23. jūlijs, 15:01

Jūrmalas "Spartaks" tuvu, lai vēlreiz būtu jāspēlē pret spēcīgo Belgradas "Crvena zvezda"

LETA

Ja Latvijas čempionei futbolā Jūrmalas "Spartaks" UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā izdosies pārspēt Sanmarīno labāko vienību Montedžardīno "La Fiorita", tai nākamajā kārtā var sanākt atkārtoti tikties ar Serbijas klubu Belgradas "Crvena zvezda".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmdien norisinājās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešās kārtas izloze. "Spartaks" un "La Fiorita" pāra uzvarētāji tiksies ar "Crvena zvezda" vai Lietuvas klubu Marijampoles "Sūduva", kas savstarpēju dueli aizvadīs UEFA Čempionu līgas atlases otrajā kārtā. Zaudētāja līdz ar to nonāks Eiropas līgā.

Zīmīgi, ka "Spartaks" ar "Crvena zvezda" spēlēja jau Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā, divu maču summā piedzīvojot cienīgu zaudējumu ar 0:2.

Jūrmalnieki ar "La Fiorita" aizvadīs cīņas šonedēļ un nākamnedēļ, kamēr trešā kārta būs 9. un 16.augustā.

Pirmdien savus iespējamos pretiniekus Eiropas līgas atlases otrajā kārtā uzzinās arī "Ventspils". Tiesa, otrajā kārtā ventspilniekiem pretī stāsies krietni nopietnāks pretinieks - Bordo "Girondins" no Francijas, tāpēc Kurzemes kluba izredzes pārvarēt šo barjeru tiek vērtētas pieticīgi.

Pirmdien savus iespējamos pretiniekus Eiropas līgas atlases trešajā kārtā uzzināja arī "Ventspils", kas varētu tikties ar Zviedrijas klubu Stokholmas "Djurgardens" vai "Mariupol" no Ukrainas.

Tiesa, otrajā kārtā ventspilniekiem pretī stāsies krietni nopietnāks pretinieks - Bordo "Girondins" no Francijas, tāpēc Kurzemes kluba izredzes pārvarēt šo barjeru tiek vērtētas pieticīgi.

Iepriekš Eiropas līgas kvalifikācijas pirmo kārtu nepārvarēja Latvijas klubi "Riga" un "Liepāja'.