foto: AFP/Scanpix/LETA
"Tie izlutinātie bērni nevienu neciena!" Slavenā portugāļu kluba "Sporting" prezidents atstādina 19 futbolistus
Lisabonas "Sporting" futbolisti pirms spēles Madridē.
Futbols
2018. gada 8. aprīlis, 05:20

"Tie izlutinātie bērni nevienu neciena!" Slavenā portugāļu kluba "Sporting" prezidents atstādina 19 futbolistus

Jauns.lv

Slavenā Portugāles futbola granda Lisabonas "Sporting" direktors Bruno de Karvalju atstādinājis 19 sava kluba vadošās komandas futbolistus, kuri sociālajos tīklos publiski nepiekrita viņa paustajai kritikai.

Portugāļu medijs "A Bola" vēsta, ka incidents sācies pēc tam, kad Bruno de Karvalju paudis savu viedokli par padoto sniegumu zaudētajā UEFA Eiropas līgas ceturtdaļdfināla pirmajā mačā viesos pret spēcīgo spāņu klubu Madrides "Atletico".

"Wanda Metropolitano" stadionā aizvadītajā mačā Spānijas čempionāta šā brīža otra spēcīgākā komanda uzvarēja Portugāles šā brīža ceturto vienību ar rezultātu 2:0.

Kluba prezidents savā "Facebook" kontā naski kritizēja savus padotos, bet Portugāles izlases un "Sporting" pamatvārtsargs Rui Patrisiū ar to nebija miera un asi atbildēja. Vārtu vīrs apgalvoja, ka gan viņš, gan komandas biedri ik maču cīnās pāc labākās sirdsapziņas. Šo Ruī Patrīsiu ierakstu savos "Facebook" kontos pārpublicēja vēl 18 "Sporting" futbolisti.

De Karvalju paziņoja, ka visi 19 futbolisti, kuri publiski nepiekrita viņa viedoklim, tiek izslēgti no komandas uz nenoteiktu laiku.

foto: EPA/LETA
Vēl pirms nepilna mēneša Bruno de Karvalju (pa labi) bija krietni apmierinātāks ar savu futbolistu sniegumu.

"Visi spēlētāji, kuri to pārpublicēja, tiek nekavējoties atstādināti un viņus sagaida disciplināri mēri. Šie izlutinātie bērni nekad un nevienu nav cienījuši. Nu mans mērs ir pilns, gluži tāpat kā līdzjutējiem," raksta "Sporting" prezidents.

Savu nākamo spēli "Sporting" aizvadīs jau šovakar, kad spēkosies ar turnīra lejasgala komandu "Pacos Ferreira". Pašlaik nav īstas skaidrības, kādi futbolisti izies laukumā slavenā Lisabonas kluba rindās, ja vien kluba prezidents nemainīs savu lēmumu.