foto: Vida Press
Girgensonam un "Sabres" pārliecinošs zaudējums Vašingtonā
Zemgus Girgensons (pa labi) cenšas kavēt "Capitals" uzbrucēju Tīdžeju Ošī.
Hokejs
2018. gada 25. februāris, 10:30

Girgensonam un "Sabres" pārliecinošs zaudējums Vašingtonā

Kasjauns.lv / LETA

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē viesos ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:1, 1:3) piekāpās Vašingtonas "Capitals".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mača rezultātu jau pirmajā minūtē atklāja "Capitals" krievu uzbrucējs Jevgēņijs Kuzņecovs, kurš apspēlēja Džeisonu Pominvilu un arī "Sabres" vārtsargu Robinu Lēneru. Savukārt otrā perioda 14.minūtē Andrejs Burakovskis ar individuālu spēli apveda vairākus Bufalo vienības spēlētājus un dubultoja mājinieku pārsvaru.

Trešās trešdaļas 14.sekundē Sems Reinhārts vienus vārtus atguva, bet perioda otrajā pusē "Capitals" hokejisti ieraidīja trīs ripas "Sabres" cietoksnī, divreiz precīzam esot Aleksandram Ovečkinam. Vispirms Ovečkins ar zibenīgu metienu no iemetienu apļa panāca 3:1, pēc tam dānis Larss Ēlerss, raidīja ripu tukšos vārtos. Punktu "Capitals" uzvarai pielika Ovečkins, kurš pusotru minūti pirms mača beigām no vārtu priekšas ar nūju pielaboja komandas biedra metienu.

Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts Kuzņecovs, kurš guva vienus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles.

"Sabres" komanda šajā mačā nepalīdzēja uzbrucējs Evanders Keins, kurš tiekot gatavots maiņai uz citu vienību.

"Bez viņa bija citādāk. Pagaidām virmo daudz baumu," pēc mača teica "Sabres" uzbrucējs Raiens O'Reilijs.

"Sabres" iepriekšējās sešās izbraukuma spēlēs bija tikusi pie punktiem, kas komandai bija labākā sērija pēdējo septiņu sezonu laikā.

Girgensons šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, pārtvēra vienu piespēli, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon uzbrucējs 56 spēlēs guvis sešus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības rādītāja -6.

"Sabres" ar 47 punktiem 62 spēlēs saglabā pēdējo, 16.vietu, konferencē, par pieciem punktiem atpaliekot no Otavas "Senators", kas ir pozīciju augstāk. Savukārt visas līgas kopvērtējumā Bufalo vienība par punktu apsteidzot Arizonas "Coyotes".

Savukārt "Capitals" ar 77 punktiem 62 spēlēs ir ceturtajā pozīcijā.

Nākamo spēli Bufalo komanda aizvadīs svētdien, kad savā laukumā uzņems Bostonas "Bruins".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās