foto: AP/Scanpix/LETA
Rūdolfu Balceru nosūta atpakaļ uz AHL
Līdz Rūdolfa Balcera debijai pasaules spēcīgākajā hokeja līgā vēl jāpagaida.
Hokejs
2018. gada 17. februāris, 10:50

Rūdolfu Balceru nosūta atpakaļ uz AHL

LETA

Rezultatīvais latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien no Nacionālo hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē "Sharks" tika nosūtīts atpakaļ uz fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL), neglābjot Sanhosē "Barracuda" vienību no zaudējuma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Balcers ceturtdien atkārtoti tika izsaukts uz NHL. Tiesa, tāpat kā pēc svētdienas izsaukuma, viņš tika nosūtīts atpakaļ, tā arī nepiedzīvojot debiju NHL.

"Barracuda" piektdien viesos ar rezultātu 4:5 (2:1, 2:0, 0:3, 0:1) pagarinājumā piekāpās Stoktonas "Heat" hokejistiem.

Balcers šajā mačā veica divus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šosezon 20 gadus vecais Balcers, kuram šī ir debijas sezona AHL čempionātā, 46 spēlēs guvis 14 vārtus un atdevis 19 rezultatīvas piespēles, būdams rezultatīvākais Sanhosē "Barracuda" kluba rindās. Tāpat viņš ir 11.rezultatīvākais līgas jaunpienācējs.

Tikmēr latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien palika rezervē, viņa pārstāvētajai Bridžportas "Sound Tigers" komandai viesos ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspējot Providensas "Bruins".

Gudļevska konkurents par vietu "Sound Tigers" vārtos Kristofers Gibsons atvairīja visas 30 pretinieku mestās ripas un tika atzīts par mača trešo zvaigzni.

Gudļevskis šosezon 22 spēlēs vidēji ielaidis 2,81 ripu un atvairījis 89,0% metienu.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā izsaukumu no AHL kluba Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Pitsburgas "Penguins" saņēma uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš gan pagaidām NHL vēl nav debitējis, četros mačos paliekot ārpus pieteikuma.

Vilksbāres/Skrentonas vienība piektdien bez latvieša sastāvā ar 3:12 (0:3, 2:4, 1:5) kapitulēja Ročesteras "Americans".

AHL kopvērtējumā "Penguins" ar 64 punktiem 48 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā, kur "Sound Tigers" ar 54 punktiem 51 mačā ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" ar 39 punktiem 49 cīņās ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā "Barracuda" ar 50 punktiem 47 mačos ir septītā starp astoņām vienībām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās