foto: AP/Scanpix/LETA
Girgensonam vēlreiz negatīvs lietderības koeficients kārtējā "Sabres" zaudējumā
Zemgus Girgensons cīnās vārtu priekšā.
Hokejs
2018. gada 6. janvāris, 11:45

Girgensonam vēlreiz negatīvs lietderības koeficients kārtējā "Sabres" zaudējumā

LETA

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons piektdien atkal izpelnījās negatīvu lietderības koeficientu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda viesos ar 3:4 (1:2, 1:1, 1:1) piekāpās Vinipegas "Jets", piedzīvojot otro neveiksmi divu dienu laikā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Sabres" vienībai kopā šis ir piektais zaudējums pēdējo sešu maču laikā, kamēr "Jets" vismaz punktu ieguva piektajā duelī pēc kārtas.

Pirmās trešdaļas vidusdaļā "Sabres" vēl panāca 1:1, tomēr drīz vien "Jets" atguva vadību un turpinājumā vairs ne reizi nespēja panākt vismaz neizšķirtu.

"Sabres" rindās vārtus iemeta Marko Skandella, Jūhans Lāšons un Skots Vilsons, kamēr "Jets" komandā atzīmējās Dastins Baflins, Džeikobs Truba, Bleiks Vīlers un Braiens Litls.

Zīmīgi, ka Skandella, Vilsons un Baflins ar vārtu guvumiem izcēlās pirmoreiz šosezon. "Sabres" atkal nerealizēja nevienu no piecām vairākuma iespējām un šajā rādītājā Bufalo vienība ir priekšpēdējā vietā līgā.

Girgensons šajā spēlē laukumā pavadīja 11 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā izcēlās ar vienu bloķētu pretinieku metienu, divām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Kamēr Girgensons izcieta savas soda minūtes, "Jets" iemeta vārtus, 27.minūtē Vīleram panākot 3:1.

Šosezon Girgensons 36 spēlēs atzīmējies ar trim vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, kā arī nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -3.

Bufalo klubs ar 29 punktiem 41 spēlē saglabā pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē, bet "Jets" ar 55 punktiem ir otrā Rietumos. Visas līgas ieskaitē "Sabres" apsteidz vienīgi Arizonas "Coyotes" komandu, kas tikusi pie 25 punktiem.

Nākamajā mačā "Sabres" hokejisti svētdien jau plkst.20 pēc Latvijas laika viesosies pie Filadelfijas "Flyers".

Girgensons NHL aizvada savu piekto sezonu, taču iepriekšējās četrās "Sabres" izslēgšanas turnīrā netika.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās