foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Štālbergs skarbi kritizē savus basketbolistus un saņem uzaicinājumu aizvadīt pārbaudes spēli pret Lietuvas sieviešu izlasi
Panevēžas "Lietkabelis" galvenais treneris Artūrs Štālbergs.
Basketbols
2017. gada 1. novembris, 11:48

Štālbergs skarbi kritizē savus basketbolistus un saņem uzaicinājumu aizvadīt pārbaudes spēli pret Lietuvas sieviešu izlasi

LETA

Latviešu speciālists Artūrs Štālbergs pēc tam, kad viņš veltīja skarbus komentārus paša trenētajai basketbola komandai Panevēžas "Lietkabelis", saņēmis uzaicinājumu aizvadīt pārbaudes spēli ar Lietuvas sieviešu izlasi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Lietkabelis" komanda, kur spēlē arī Latvijas basketbolists Žanis Peiners, svētdien Lietuvas Basketbola līgas (LKL) spēlē izbraukumā ar 90:92 piekāpās šīs valsts flagmanim Kauņas "Žalgiris".

Pēc mača savos izteikumos skarbs bija "Lietkabelis" galvenais treneris Štālbergs.

"Pirmās 25 minūtes mēs demonstrējām tādu sniegumu, ka arī pret sieviešu komandu atrastos iedzinējos," izteicās Štālbergs. "Tomēr cīņas noslēdzošajās 15 minūtēs puiši cīnījās un parādīja, ka grib šajā sezonā arī kaut ko sasniegt. Šīs minūtes deva man cerību. Komanda cīnījās un atdeva savu sirdi."

Savukārt otrdien Lietuvas Basketbola federācija savā "Facebook" lapā aicināja Štālbergu aizvadīt pārbaudes maču ar šīs valsts sieviešu izlasi.

"Komanda sāk gatavošanos 2019.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram. Mums ir zāle un nepieciešams pārbaudes spēles pretinieks. Mūsu galvenā trenera Manta Šerņus vārdā uzaicinām Štālbergu aizvadīt ar mums maču. Vai piedalīsities?" vaicāts paziņojumā.

Štālbergs par "Lietkabelis" galveno treneri tika apstiprināts šajā vasarā. LKL čempionātā tā ar astoņām uzvarām deviņos mačos ir otrā, bet tāda pati bilance ir arī līderei "Žalgiris". Savukārt ULEB Eiropas kausā šī komanda ar vienu panākumu trīs cīņās ir ceturtā B grupā.

Pēcspēles preses konference:

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās