foto: KHL.ru
KHL tiesnesi pēc spēles Rīgā atrod autobusā bez samaņas un ar asiņojošu galvu
Pāvels Komarovs smagā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā.
Hokejs
2017. gada 30. oktobris, 05:10

KHL tiesnesi pēc spēles Rīgā atrod autobusā bez samaņas un ar asiņojošu galvu

Kasjauns.lv

Pazīstamais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) tiesnesis Pāvels Komarovs guvis smagu galvas traumu pēc sitiena ar asu priekšmetu nākamajā dienā pēc tam, kad ceturtdien bija tiesājis spēli Rīgā starp "Dinamo" un Omskas "Avangard", vēsta Krievijas mediji.

Nepatīkamais negadījums noticis Maskavā Šermetjeva lidostas transfēra autobusā, kas nogādā pasažierus līdz lidmašīnai, vēsta "Moskovskij Komsomoļec". Komarovu bezsamaņā un ar asiņojošu galvu pamanīja autobusa šoferis pēc tam, kad lidmašīna, kurai viņš pieveda pasažierus jau bija pacēlusies gaisā. Autobusa vadītājs KHL tiesnesi, kurš savulaik bija arī veiksmīgs hokejists, pamanīja transporta līdzekļa aizmugurē guļam uz vēdera. Cietušais jau bija zaudējis samaņu un viņa galva bija asinīs.

Pāvels Komarovs smagā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā.

KHL soģis Maskavā bija ieradies pēc tam, kad ielidoja no Rīgas, kur bija tiesājis Latvijas kluba uzvaru ar 1:0 pret vienu no šīs sezonas KHL līdervienībām Omskas "Avangard, un grasījās tālāk doties uz mājām Ņižņijnovgorodā.

Kā Krievijas medijiem atklāja Komarova sieva - Jekaterina - Pāvels piektdien ap 15:00 nolaidās Šeremetjeva lidostā un 16:30 bija jālido uz Ņižņijnovgorodu. Jekaterina vairākas reizes sazinājās ar vīru un nekas neesot liecinājis, ka viņam draudot kādas briesmas.

Jekaterina ar Pāvelu pēdējo reizi runāja 16:10 un vīrs pateica, ka brauc autobusā uz lidmašīnu. Uzzinājusi par notikušo, KHL tiesneša sieva uzrakstīja vērsās policijā un uzrakstīja iesniegumu par uzbrukumu.

Pāvels Komarovs ir aizvadījis vairākas sezonas Krievijas čempionātā un zemākās līgās. 1993. gadā aizsargu Komarovu draftēja arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņujorkas "Rangers". Pāvels cerēja izkarot vietu NHL caur Amerikas hokeja līgu (AHL), tomēr līdz debijai pasaules spēcīgākajā līgā netika un atgriezās dzimtenē. Komarovs hokejista karjeras laikā pārstāvējis tādus spēcīgus klubus kā Ņižņijnovgorodas "Torpedo", Toljati "Lada", Ufas "Salavat Julajev", Novosibirskas "Sibirj", Sanktpēterburgas SKA, Maskavas "Krilya Sovetov" un mazāk zināmos Krievijas klubos un zemākās līgās.. Vienu sezonu Pāvels spēlēja arī Dānijas čempionāta virslīgā, pārstāvot Olborgas "Aab Ishockey".