foto: Instagram @Ines_Nikic
Porziņģi pasūtījusī skaistule Inesa neiztur latviešu spiedienu un noslēpjas sociālajos tīklos
Horvātu skaistule, visticamāk, nav izturējusi Latvijas cilvēku spiedienu un savu "Instagram" kontu padarījusi publiski nepieejamu.
Sporta zvaigznes
2017. gada 6. jūnijs, 11:11

Porziņģi pasūtījusī skaistule Inesa neiztur latviešu spiedienu un noslēpjas sociālajos tīklos

LETA

Kristapu Porziņģi atraidījusī horvātu skaistule Inesa Nikiča ir noslēgusi svešiem cilvēkiem piekļuvi savam "Instagram" kontu, kurā Latvijas slavenākais basketbolists mēģināja flirtēt ar modeli. Iespējams, šāds lēmums tika pieņemts tāpēc, ka "Radio SWH" rīta šovā "Tik Tik Tik" tika aicināts visiem Porziņģa faniem Nikičas "Instagram" kontā darīt tieši tāpat kā izdarīja Kristaps.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļā neveiksmi sociālajos tīklos piedzīvojis Latvijas pagājušā gada labākais sportists Ņujorkas "Knicks" basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš vēlreiz mēģinājis flirtēt ar simpātisku modeli. Iepriekš viņš to darīja ar efektīgo Ebigeilu Rešfordu, kura latvietim atbildēja, izrādot interesi, bet horvātu skaistule Inesa Nikiča šoreiz izspēlēja filigrānu joku ar sporta spīdekli.

Kristaps Porziņģis nesen kļuva par pirmo latvieti, kurš sociālajā tīklā "Instagram" savāca miljonu sekotāju. Acīmredzot, lai to paveiktu, nepietiek ar talantu basketbola laukumā un publiskām aktivitātēm, bet vajag arī pašam būt aktīvam tā lietotājam. Tā nu Kristaps, apskatot daiļās "Instagram" modeles, ieraugot Inesas Nikičas profilu, nespēja atturēties un norādīja, ka viņam patīk redzētais - viņš ar emotikonu, kurā redzamas sirsniņas acīs, komentāru sadaļā nodemonstrēja simpātijas par pludmales bildē redzēto.

Drīz vien vienam no pasaules talantīgākajiem jaunajiem basketbolistiem tika norādīts, ka Inesa ir knapi vien pilngadīga, proti, dzimusi 1999. gadā. Pats Kristaps jau arī ir vien 21 gadu vecs, tomēr šīs meitenes vecums laikam viņu pārsteidza.

 

Mirkli vēlāk savam slavenajam pielūdzējam atbildi sagatavojusi bija arī pati Inesa, kura publicēja attēlu ar savu puisi, kurā abi kaislīgi skūpstās, turklāt attēla aprakstā bija jautājums horvātu valodā: "Kristap Porziņģi, KO? Vai tu guli mierīgi, Kristap Porziņģi?"

Inesa parāda Kristapam, ka viņa nav brīva meitene. (Foto: Instagram)

 

Kristaps Porziņģis nepalika atbildi parādā un pajokoja savā tvitera kontā par atraidījumu šādi:

Kristapa iepriekšējais "Instagram" flirts Ebigeila Rešforda:

Kristaps Porziņģis met acis uz ļoti pikantu "Playboy" modeli

Latvijas šā brīža slavenākais sportists Kristaps Porziņģis Ņujorkā dzīvo ar pilnu krūti, ko liecina viņa svaigākās darbības sociālajos tīklos. Par Kristapu ...

gallery icon

Kristapa Porziņģa jaunā kaimiņiene:

Porziņģis ticis pie ļoti pievilcīgas kaimiņienes - dāņu supermodeles

Vēl vakar Ņujorku un daudzas citas vietas pasaulē pāršalca vēsts par Latvijas basketbola talanta Kristapa Porziņģa flirtēšanu ar ļoti pikanto ...

gallery icon

Kā ģērbjas Kristaps Porziņģis

Kristapa Porziņģa stils: no uzvalkiem līdz džinsiem un beisbola cepurēm

Ārpus basketbola laukuma basketbolists Kristaps Porziņģis redzams gan dažādu krāsu uzvalkos, gan vienkāršos T kreklos, kapučjakās un modīgos saplēstos džinsos. ...

gallery icon

Kristaps Porziņģis bērnībā

Ieskats Kristapa Porziņģa bērnības dienās

Latvijas labākā basketbolista Ņujorkas "Knicks" spēka uzbrucēja Kristapa Porziņģa ģimene dalījusies ar ASV medijiem ar bildēm, kurās redzams NBA spīdeklis ...

gallery icon