Kaspars Saulietis nosūtīts uz Minskas „Dinamo” fārmklubu
Hokejs
2009. gada 7. augusts, 13:42

Kaspars Saulietis nosūtīts uz Minskas „Dinamo” fārmklubu

Jauns.lv

Latvijas hokeja uzbrucējs Kaspars Saulietis, kas pārstāv Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Baltkrievijas klubu Minskas „Dinamo”, nosūtīts uz vienības fārmklubu, vēsta baltkrievu mediji.

Tiek ziņots, ka Saulietis un vēl trīs spēlētāji - aizsargs Igors Švedovs un uzbrucēji Sergejs Drozds un Dmitrijs Dudiks - aizsūtīti uz „Dinamo” fārmklubu Soļigorskas „Šahtjor”.

Šādu lēmumu Minskas vienības galvenais treneris Glens Henlons pieņēma pēc komandas zaudējuma Latvijas klubam Rīgas „Dinamo” pārbaudes turnīrā.

Jau ziņots, ka Pinskā notikušajā turnīrā izšķirošajā spēlē Rīgas „Dinamo” ar 2:1 pārspēja Saulieša pārstāvēto vienību. Pirms tam abas „Dinamo” komandas pieveica Balašihas MVD komandu, kurā par treneriem strādā Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks un viņa palīgs valstsvienībā Harijs Vītoliņš.

Saulietis pārbaudes turnīrā pie rezultativitātes punktiem netika.

Pagājušajā sezonā KHL regulārajā čempionātā Minskas „Dinamo” ar 49 punktiem 56 spēlēs ieņēma 20.vietu 24 komandu konkurencē. Saulietis "Dinamo" sastāvā aizvadīja 30 mačus, gūstot divus vārtus un izpildot divas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnot 63 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -4.

LETA/Foto: LETA