Marsels Hosa ceturtais rezultatīvākais hokejists KHL
2009. gada 8. oktobris, 15:15

Marsels Hosa ceturtais rezultatīvākais hokejists KHL

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas „Dinamo” hokejists Marsels Hosa pašlaik ieņem ceturto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Šīs sezonas 11 spēlēs Hosa guvis sešus vārtus un izpildījis piecas rezultatīvas piespēles, nopelnot 11 punktus. Rezultatīvākais pašlaik ir Maskavas „Dinamo” hokejists Matiass Veinhandls, kurš guvis sešus vārtus un izpildījis astoņas rezultatīvas piespēles, viņam ar 13 rezultativitātes punktiem seko Sanktpēterburgas SKA komandu pārstāvošais Aleksejs Jašins un Jaromirs Jāgrs no Omskas „Avangard”.

Labāko vārtu guvēju sarakstā Hosa ar sešiem precīziem metieniem 11 spēlēs dala septīto vietu.Sovāks ir vienīgais visā līgā, kurš šosezon ir guvis divus vārtus, spēlējot mazākumā, šajā statistikas rādītājā ieņemot pirmo pozīciju. Kopā aizvadītajās spēlēs Hosa pa pretinieku vārtiem izdarījis 40 metienus, ieņemot otro vietu statistikas rādītājā. Rīgas "Dinamo" hokejists atpaliek vienīgi no Jāgra, kuram ir 47 metieni. Hosa realizējis 15% izpildīto metienu.

Realizācijā sesto vietu ar 36,4% ieņem cits „Dinamo” hokejists Maiks Iguldens, kuram precīzi bijuši četri no 11 izpildītajiem metieniem, bet Gints Meija realizējis vienu no trim metieniem, kas statistikas ailītēs ar 33,3 procentiem dod vietu otrajā desmitā.

„Dinamo’ aizsargs Sandis Ozoliņš šosezon guvis izšķirošos vārtus divās no četrām Rīgas kluba uzvarētajām spēlēm, un viņš dala ceturto vietu. Ozoliņš šosezon piedalījies  deviņās spēlēs. Ozoliņš vidēji spēlē laukumā pavadījis 22 minūtes un 28 sekundes, ieņemot 12. vietu līgā. 15. pozīcijā ircits „Dinamo” aizsargs Lī Svets, kurš vidēji spēlējis 21 minūti un 43 sekundes.

LETA/Foto: LETA