Bārtulim rezultatīva piespēle komandas sagrāvē
Neskatoties uz smago sagrāvi, Oskars Bārtulis nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu.
Hokejs
2009. gada 6. decembris, 12:47

Bārtulim rezultatīva piespēle komandas sagrāvē

Jauns.lv

Latvijas hokejistu pārstāvētie Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubi kārtējos čempionāta mačos piedzīvoja zaudējumus, informē līga.

Sagrāvi cieta Filadelfijas "Flyers", kas savā laukumā ar 2:8 atzina Vašingtonas "Capitals" pārākumu. Mājinieku rindās Oskars Bārtulis nopelnīja punktu par rezultatīvu piespēli, asistējot komandas pirmo vārtu guvumā un palīdzot izlīdzināt rezultātu, kas viņam bija trešā NHL karjerā. Viņš spēlēja 16 minūtes un 40 sekundes, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un spēli beidza ar pozitīvu lietderības rādītāju +1. Mājiniekiem vārtus guva Mika Pjorala un Skots Hartnels, savukārt uzvarētājiem divas reizes precīzi bija Tomass Flaišmans un Maiks Grīns, bet pa vieniem vārtiem guva Brūks Leičs, Kriss Klārks Niklass Bekstroms un Deivids Stekels.

 

Spēles interesantākie momenti – video:

 

Losandželosas "Kings" savās mājās pēcspēles metienos ar 4:5 zaudēja Sentluisas "Blues". Raitis Ivanāns "Kings" sastāvā nospēlēja četras minūtes un 45 sekundes, nopelnot divas soda minūtes par pretinieka turēšanu. Mājiniekiem vārtus guva Breds Ričardsons, Skots Pārss, Džarets Stolls un Aleksandrs Frolovs, savukārt uzvarētājiem precīzi divas reizes precīzs bija „Dinamo” hokejista Martina Karijas brālis Pols Karija, bet pa vieniem vārtiem guva Keits Tkačuks un Breds Boizs, kurš arī realizēja izšķirošo pēcspēles „bullīti”.

 

Spēles interesantākie momenti – video:

 

Kārlis Skrastiņš rokas pirksta traumas dēļ nepiedalījās Dalasas "Stars" spēlē, kurā tā savās mājās pēcspēles metienos ar 2:3 zaudēja Edmontonas "Oilers". Skrastiņam iepriekšējā spēlē ceturtdien pret Anaheimas "Ducks" ripa spēcīgi trāpīja pa rādītājpirkstu, izveidojot brūci, kura līdz sestdienas spēlei vēl nebija sadzijusi. Mājiniekiem vārtus guva Džeimijs Benns un Džeimss Nīls, savukārt precīzi bija Ļubomirs Visnovskis un Ladislavs Smids, bet izšķirošo pēcspēles „bullīti” realizēja Šauns Horkofs.

 

Spēles interesantākie momenti – video:

 

kasjauns.lv/Foto: AFP