Biedriņš tuvākajās dienās atsāks treniņus
Andra Biedriņa personā "Warriors" gaida jūtamu uzlabojumu cīņā zem groziem.
Basketbols
2009. gada 6. decembris, 19:37

Biedriņš tuvākajās dienās atsāks treniņus

Jauns.lv

NBA klubu Goldensteitas "Warriors" pārstāvošais latvietis Andris Biedriņš jau tuvākajās dienās atsāks treniņus pēc muguras traumas izārstēšanas, vēsta laikraksts "San Francisco Chronicle".

"Mums trūkst Andris Biedriņš, jo viņš ir labākais cīnītājs par atlēkušajām bumbām," sestdien uzsvēra "Warriors" līderis Monta Eliss.

Laikraksts vēsta, ka Biedriņš kopā ar komandu dosies gaidāmajā piecu spēļu izbraukuma sērijā un kādā no mačiem arī varētu atgriezties laukumā.

Biedriņš traumu guva 5.novembrī notikušajā spēlē ar Memfisas "Grizzlies" komandu, kad mača izskaņā sajuta asas sāpes mugurā. Pēc vienas spēles izlaišanas viņš laukumā atgriezās 8.novembrī, taču atkal atjaunoja muguras savainojumu un jau trešās ceturtdaļas vidū devās uz ģērbtuvēm. Biedriņš ir izlaidis 14 spēles un 13 no tām "Warriors" ir zaudējusi cīņu zem groziem, bet 13.novembra mačā ar Ņujorkas "Knicks" vienību abas komandas izcīnīja pa 37 bumbām.

Klubs "Warriors" piecu izbraukuma spēļu sēriju uzsāks pirmdien Oklahomasitijā pret vietējo vienību "Thunder". Pēc šī mača "Warriors" basketbolisti viesos aizvadīs vēl četras spēles pret Austrumu konferences komandām - Ņūdžersijas "Nets", Čikāgas "Bulls", Detroitas "Pistons" un Filadelfijas "76ers".

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar sešām uzvarām 19 aizvadītajās spēlēs ieņem priekšpēdējo, 14.vietu.

LETA/Foto: AFP