Bārtulim rezultatīva piespēle un karjeras ilgākais spēles laiks
Hokejs

Bārtulim rezultatīva piespēle un karjeras ilgākais spēles laiks

Jauns.lv

Oskars Bārtulis izdarīja rezultatīvu piespēli, bet viņa Filadelfijas ''Flyers'' viesos ar 7:4 uzvarēja pašreizējos Stenlija kausa īpašniekus Pitsburgas ''Penguins''.

Bārtulim rezultatīva piespēle un karjeras ilgākais...

Bārtulis rezultatīvi asistēja partneriem "Flyers" piektajā vārtu guvumā otrā perioda sākumā. Šī viņam bija sestā rezultatīvā piespēle sezonā  Latviešu hokejists kopumā laukumā pavadīja 21 minūti un 42 sekundes, kas bija trešais lielākais laiks komandā un personīgais karjeras rekords, kuru laikā nopelnīja negatīvu -1 lietderības koeficientu, jo atradās laukumā, kad komanda ielaida divus vārtus.

Pa diviem vārtiem šajā spēlē Filadelfijas kluba labā guva Džeimss van Rimsdiks un Džefs Kārters, bet pa reizei precīzi bija Mets Kārls, Kriss Prondžērs un tukšos vārtos ripu raidījušais Maiks Ričards, savukārt "Penguins" labā divus vārtus guva Sidnijs Krosbijs, bet pa vieniem – Mets Kūks un Maiks Rups.

Spēles interesantākie momenti – video:

Vēl vienā NHL regulārā čempionāta mačā Latvijas uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas ''Kings'' savā laukumā ar 1:2 zaudēja Stenlija kausa finālistiem Detroitas ''Red Wings''. Ivanāns spēlēja septiņas minūtes un 57 sekundes, kas bija trešais lielākais laiks sezonā vienā spēlē un nopelnīja divas soda minūtes. Viņa nebija laukuma, kad tika gūti vai zaudēti vārti. Uzvarētājiem vārtus guva Dans Klīrijs un Darens Helms, savukārt mājiniekiem precīzs metiens padevās Raienam Smitam.

Spēles interesantākie momenti – video:

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Flyers" ar 45 punktiem 43 spēlēs ieņem devīto vietu, savukārt "Kings" ar 53 punktiem 44 mačos atrodas astotajā vietā Rietumu konferencē.

kasjauns.lv/Foto: AFP