Latvijas klubiem uzvaras Baltkrievijas čempionātā
Gintam Meijam pēdējā laikā vairs neatrodas vieta "Dinamo" lielajā komandā, tāpēc viņam sevi jāpierāda Baltkrievijas čempionātā.
2010. gada 17. janvāris, 20:22

Latvijas klubiem uzvaras Baltkrievijas čempionātā

Jauns.lv

Latvijas klubi "Liepājas metalurgs" un "Dinamo juniors" guva uzvaras Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta spēlēs, informē organizatori.

Liepājnieki savās mājās ar 6:3 uzvarēja Žlobinas "Metallurg", bet "Dinamo/juniors" ar 6:4 pārspēja Bobruiskas "Šiņņik".

Spēlē Liepājā uzvarētāju labā divus vārtus guva Edijs Brahmanis, pa vienai ripai un divām rezultatīvām piespēlēm izdarīja Juris Ozols un Valērijs Fiļimonovs. "Liepājas metalurgs" izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un 14. panākumu 39 šosezon čempionātā aizvadītās spēlēs. Ar 41 punktu liepājnieki turnīra tabulā ieņem 10. vietu.

Rīdziniekiem pa diviem vārtiem guva Raimonds Vilkoits un Gints Meija. Vilkoitam arī divas rezultatīvas piespēles, bet trīs rezultatīvas piespēles izdarīja Miks Indrašis. Trīs punkti 1+2 arī Jurim Upītim. "Dinamo juniors" guva 12. uzvaru 39 spēlēs un ar 38 punktiem ieņem 11. vietu turnīra tabulā.

Soļigorskas "Šahtar" rindās, kas ir Minskas "Dinamo" farmklubs, otro spēli aizvadīja Kaspars Saulietis, ar rezultatīvu piespēli palīdzot uzveikt Novopolockas "Himik-SKA" ar 2:0.

Baltkrievijas čempionāts:

"Liepājas metalurgs" - Žlobinas "Metallurg" 6:3 (1:1, 4:2, 1:0)

Vārtus "Liepājas metalurga" labā guva: Edijs Brahmanis 2, Eduards Ivanovs, Juris Ozols, Valērijs Fiļimonovs, Toms Zeltiņš

"Dinamo juniors" - Bobruiskas "Šiņņik" 6:4 (2:1, 2:1, 2:2)

Vārtus "Dinamo juniors" labā guva: Gints Meija 2, Raimonds Vilkoits 2, Juris Upītis, Mārtiņš Jakovļevs.

BNS