Skrastiņam piespēle, Bārtulis negatīvs, Ivanāna „Kings” atspēlējas „Dinamo” stilā
Kārlis Skrastiņš aizvadīja vienu no savām veiksmīgākajām spēlēm šosezon.
Hokejs

Skrastiņam piespēle, Bārtulis negatīvs, Ivanāna „Kings” atspēlējas „Dinamo” stilā

Jauns.lv

Latvijas olimpiskās komandas aizsargam Kārlim Skrastiņam spēlē NHL vienīgajam bija lietderības koeficients +3, bet Dalasas ''Stars'' ar 4:0 sagrāva Fīniksas ''Coyotes''.

Skrastiņam piespēle, Bārtulis negatīvs, Ivanāna „K...

Skrastiņš izdarīja arī vienu rezultatīvu piespēli. Viņš spēlēja 20 minūtes un 13 sekundes, izdarīja vienu metienu, bloķēja divus metienus un nopelnīja divas soda minūtes.

Spēles interesantākie momenti - video:

Cits olimpietis, Oskars Bārtulis spēlēja 12 minūtes un 18 sekundes, bet viņa pārstāvētā Filadelfijas ''Flyers'' ar 1:2 viesos zaudēja Minesotas ''Wild''. Bārtulis bija laukumā, kad tika gūti un zaudēti visi vārti, kādēļ pēc astoņu spēļu pārtraukuma viņa lietderības koeficients atkal bija negatīvs.

Spēles interesantākie momenti - video: 

Citā spēlē Losandželosas ''Kings''  ar 4:3 uzvarēja Detroitas ''Red Wings'' un izcīnīja devīto uzvaru pēc kārtas, kas ir visu laiku šīs komandas rekords.

Spēles gaitā ''Kings'' pret pgājušās sezonas Stenlija kausa izcīņas finālistiem bija zaudētājos ar 0:3, taču spēja gūt uzvaru, kad izšķirošos vārtus Mihals Handzušs guva divas minūtes un 21 sekundi pirms pamatlaika beigām, liecina NHL informācija. Kontinentālajā Hokeja līgā janvārī Rīgas ''Dinamo'' uzvarēja trīs spēlēs, kurās bija zaudētājos ar vismaz trīs vārtu starpību, ieskaitot vienu spēli no 0:4.

Raitis Ivanāns šajā ''Kings'' vēsturiskajā spēlē nepiedalījās.

Spēles interesantākie momenti - video: 

BNS/Foto: AFP