Znaroks: Varu garantēt, ka puiši cīnīsies no pirmās līdz pēdējai minūtei
2010. gada 8. februāris, 19:11

Znaroks: Varu garantēt, ka puiši cīnīsies no pirmās līdz pēdējai minūtei

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks atzīst, ka pirms starta olimpiskajās spēlēs, pietiks arī ar vienu pārbaudes spēli. Znaroks gan ir nedaudz nobažījies par aklimatizācijas procesu.

­

Oļegs Znaroks atzina: ir slikti, ka Latvijas izlasei pirmā spēle ir jau piektajā dienā pēc ierašanās Vankūverā, kas var radīt aklimatizācijas problēmas, bet izlases treneris piebilda, ka var garantēt puišu cīnīšanos katrā mačā, līdz ar to problēmu ar uzdevuma izpildīšanu nebūs.

Salīdzinot ar Znaroka un viņa palīga Harija Vītoliņa trenēto Balašihas MVD, smagāk esot Rīgas “Dinamo” hokejistiem, kas veido Latvijas izlases kodolu, jo viņiem katrā spēlē jācīnās, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs. “Tas patērē daudz emociju.

Tomēr galvenais, ka hokejisti spēlē šādā līmenī.” Latvijas izlases galvenais treneris izteica nožēlu, ka vārtsargs Sergejs Naumovs šosezon augstā līmenī nav spēlējis, tomēr izteica pārliecību: ja kas atgadīsies ar pamatvārtsargu Edgaru Masaļski, Naumovs būs gatavs doties laukumā. Znaroks atklāja, ka uz Latvijas izlasi pārslēdzies uzreiz pēc svētdienas KHL spēles, kurā MVD ar rezultātu 8:2 sagrāva Maskavas “Spartak” komandu. “Jau lidostā ar Hari pārrunājām Latvijas izlases jautājumus.”

LETA

­