Hokejistus izsauc uz dopinga kontroli, Znaroku uzaicina filmēties
2010. gada 14. februāris, 14:10

Hokejistus izsauc uz dopinga kontroli, Znaroku uzaicina filmēties

Jauns.lv

Latvijas hokejistiem sestdien Vankūverā veica dopinga pārbaudes, savukārt galvenais treneris Oļegs Znaroks saņēmis uzaicinājumu filmēties antidopinga filmā

Latvijas Hokeja federācijas preses sekretāre Vita Ļebedeva informēja, ka uz dopinga kontroli izsauca Lauri Dārziņu, Mārtiņu Cipuli, Herbertu Vasiļjevu un Rodrigo Laviņu. Lai gan analīžu rezultātus paziņos tikai pēc 24 stundam, izlases ārsts Jānis Kvēps nešaubās, ka viss būs kārtībā, paskaidroja Ļebedeva.

Savukārt Znaroks uzaicināts 21. februārī filmēties Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) veidotajā antidopinga filmā. Tajā piedalīsies tādas šībrīža hokeja zvaigznes kā Aleksandrs Ovečkins, Jaromirs Jāgrs un Sidnijs Krosbijs. Filmas veidotāji uzaicinājuši arī izcilas senāko dienu slavenības - Vladislavu Tretjaku, Veinu Grecki, Janu Filcu un Uvi Krupu.

Turpinot gatavošanos olimpiskā turnīra pirmajai spēlei otrdien pret Krieviju, Latvijas izlases spēlētāji arī tikās ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru un izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi. Pirmo reizi hokejisti arī izbrauca ārpus olimpiskā ciemata, līdz ar to komandai bija iespēja apskatīt Vankūveru vakara gaismā, kas puišiem ļoti paticis.

kasjauns.lv