Basketbols
2010. gada 18. februāris, 15:58

Zināmi LBL Zvaigžņu spēles sastāvi

Jauns.lv

LBL nosaukusi Zvaigžnu spēles sastāvus un komandu trenerus, kuri 20.februārī, Saldus sporta kompleksā dosies laukumā Austrumu un Rietumu komandās, kasjauns.lv informēja LBS sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas vadītājs Raimonds Zeps.

Valda Valtera (VEF Rīga) un viņa asistentu Edgara Tetera (Barons) un Gata Meldera (Valmiera) trenetajā Austrumu komandā pirmie laukumā dosies starta pieciniekā iebalsotie aizsargi Alekss Renfroe (VEF Rīga) un Sandis Valters (VEF Rīga), uzbrucēji Uvis Helmanis (Barons) un Deivīns Deiviss (Valmiera), kā arī centra spēlētājs Kaspars Cipruss (Valmiera). Austrumu komandā rezervisti būs Juris Andžijevskis (Valmiera), Ingus Bankevics     (VEF Rīga), Ivars Timermanis (Barons), Oritsevejinmi Efedžuku (Barons) un Andrejs Šeļakovs (VEF Rīga).

Rietumu komandā galvenā trenera Silvano Poropata (Ventspils), Armanda Misus (Liepājas Lauvas) un Vara Krūmiņa (Zemgale) vadībā spēli uzsāks basketbola kluba “Ventspils” spēlētāji: aizsargi Dairis Bertāns un Jānis Strēlnieks, uzbrucēji Mareks Jurevičus un Ernests Kalve, centrs Ronalds Zaķis. No rezervistu soliņa spēlē iesaistīsies Uģis Viļums (Liepājas Lauvas), Salvis Mētra (Zemgale), Māris Gulbis (Zemgale), Laimonas Kisielus (Liepājas Lauvas), Oļegs Kožeņets (Liepājas Lauvas)

Šogad Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle notiks 20. februārī Saldus sporta kompleksā. Spēlētāji sacentīsies arī slam dunk un trīspunktu metienu konkursos, bet treneriem būs iespēja parādīt savas prasmes bumbas mešanā no centra Treneru konkursā.

Spēli būs iespējams vērot LTV-7 kanāla tiešraidē sestdien, 20. februārī, no plkst.14:00 – 17:00.

BNS