Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Aleksandrs Ovečkins nogulda Jaromīru Jāgru – video

Aleksandrs Ovečkins nogulda Jaromīru Jāgru - video

Jauns.lv

Olimpisko spēļu hokeja turnīra B apakšgrupas pēdējās kārtas mačā starp Čehijas un Krievijas valstsvienībām leģendārais čehu uzbrucējs Jaromīrs Jāgrs tika sodīts par neuzmanību.

Aleksandrs Ovečkins nogulda Jaromīru Jāgru – video...
Aleksandrs Ovečkins, pēc Krievijas valstsvienības galvenā trenera Vjačeslava Bikova, vārdiem ir salīdzināms ar elektrostaciju.
Aleksandrs Ovečkins, pēc Krievijas valstsvienības galvenā trenera Vjačeslava Bikova, vārdiem ir salīdzināms ar elektrostaciju.

Viens no Čehijas izlases un KHL kluba Omskas “Avangard” līderiem 38 gadus vecais Jaromīrs Jāgrs mačā pret Krieviju mēģināja ieskrieties un ieslidot uzbrukuma zonā un nepievērsa uzmanību tam, ka pretī slido viens no fiziskākajiem un meistarīgākajiem pašreizējiem hokejistiem, NHL Vašingtonas “Capitals” un visas līgas rezultatīvākais hokejists 25 gadus vecais Aleksandrs Ovečkins, kurš pret hokeja leģendu pielietoja kārtīgu spēka paņēmienu, atņemot ripu un atdodot precīzu piespēli Aleksandram Sjominam, kurš piespēlē Jevgeņijam Malkinam, kurš savukārt raidīja ripu Tomaša Vokūna sargātajos vārtos.

Ovečkina jaunība un spēks šoreiz pārāks par Jāgra pieredzi – video:

Pēc Aleksandra Ovečkina teiktā pēc mača, kurā ar 4:2 pārāki bija Krievijas hokejisti, abi spēlētāji apskāvušies, un Jāgrs uz viņu ļaunu prātu netur, jo saprot, ka tas ir hokejs un olimpiskās spēlēs, kurās šādas epizodes mēdz notikt. Savukārt Jaromīrs Jāgrs krievu medijiem pastāstīja, ka, viņaprāt, spēka paņēmiens nav bijis "tīrs" un tas viennozīmīgi ir izšķīris mača likteni, taču čehu hokejists nenoliedz, ka pats vien ir bijis vainīgs, jo nebija pacēlis galvu un laicīgi nepamanīja Ovečkina tuvošanos.

Aleksandrs Ovečkins ir pēdējo divu NHL regulāro sezonu vērtīgākais spēlētājs, savukārt Jaromīrs Jāgrs vērtīgākais bija 1998./1999. gada sezonā.

kasjauns.lv/Foto: AFP