KHL klubs „Lada” pēdējā izbraukumu tūrē dosies par spēlētāju līdzekļiem

Jauns.lv

Uz pēdējiem trim KHL mačiem, kuri ir atlikuši regulārajā sezonā Toljati „Lada” hokejisti dosies paši par saviem līdzekļiem, jo klubam nav naudas pat lidmašīnas īrei, ziņo krievu mediji.

KHL klubs „Lada” pēdējā izbraukumu tūrē dosies par...

Komandas spēlētāji un treneru kolektīvs ir nolēmuši uz pēdējiem mačiem Maskavā un tās apkaimē doties ar pasažieru reisu, bet galvaspilsētā viņus sagaidīs kluba autobuss, ar kuru hokejisti dosies uz Jaroslavļu, kur aizvadīs spēli ar vietējo „Lokomotiv”. Pēc tam „ladieši” dosies uz „Sokoļņikiem”, kur spēlēs ar Maskavas „Spartak”, bet tūri noslēgs Balašihā, kur tiksies ar Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto MVD. Atpakaļ uz Toljati hokejisti dosies ar komandas autobusu.

Šāds spēlētāju un treneru lēmums ir pieņemts, lai komanda varētu pabeigt regulāro sezonu  cerot, ka komandas vadība pilnībā norēķināsies par aizvadīto sezonu un hokejistiem piešķirs viņiem pienākošās prēmijas, jo, neierodoties uz spēlēm, klubam rastos pamatojums ar hokejistiem lauzt līgumus.

Toljati „Lada” trīs spēles līdz regulārās sezonas beigām ar 54 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē, par sešiem punktiem atpaliekot no pēdējās „play-off” ceļazīmes, - astotās vietas.

kasjauns.lv