Oskars Bārtulis guvis savainojumu
Jānovēl Oskaram Bārtulim pēc iespējas ātrāk atveseļoties, lai viņa sekmīgā debijas sezona NHL pēc iespējas ātrāk turpinātos.
Hokejs

Oskars Bārtulis guvis savainojumu

Jauns.lv

NHL kluba Filadelfijas "Flyers" latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, kurš nupat atgriezies no Vankūveras olimpiskajām spēlēm, visticamāk, vēl kādu laiku nevarēs kāpt uz ledus, jo ir guvis savainojumu.

Oskars Bārtulis guvis savainojumu...

Kā ziņo ASV mediji, Oskaram ir problēmas ar cirksni, kā rezultātā viņš varētu izlaist arī kādu spēli. Tiesa, nav zināms, cik šī trauma ir nopietna.

Tā kā no Vankūveras vēl nav atgriezušies Kriss Prongers, kurš tikko kļuvis par divkārtējo olimpisko čempionu, un bronzas medaļas ieguvējs soms Kimmo Timonens, kā arī, būdams traumēts, neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievietots Denijs Sivrets, komanda no sava AHL fārmkluba grasās izsaukt Džoiju Morminu, kurš līdz šim savā NHL karjerā aizvadījis vien vienu spēli.

Bārtulis NHL šosezon aizvadījis jau 46 spēles, gūstot astoņus punktus par rezultatīvām piespēlēm. "Flyers" komandai pirmā spēle pēc olimpisko spēļu pauzes NHL jāaizvada naktī no otrdienas uz trešdienu, kad pretiniekos būs bijušais Mārtiņa Karsuma klubs Tampabejas "Lightning".

kasjauns.lv/Foto: AFP