2010. gada 23. marts, 17:13

Krievijas izlases un Kazaņas "AK Bars" uzbrucējs Zaripovs šosezon vairs nespēlēs

Jauns.lv

KHL kluba Kazaņas "Ak Bars" uzbrucējs Daniss Zaripovs ribu lūzuma dēļ šosezon laukumā vairs nedosies, vēsta izdevums "Sovetskij Sport".

Zaripovs traumu guva 11. martā KHL Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijas mačā pret Kazahstānas vienību Astanas "Baris". Zaripovam tika lauztas ribas, un tagad kļuvis skaidrs, ka šī sezona uzbrucējam jau ir beigusies.

Zaripovs joprojām atrodas slimnīcā. Kā atzina pats hokejists, tad viņu sagaida ilgs atveseļošanās process. Tāpat Zaripovs izteicās, ka viņam ir žēl, ka viņš nevarēs palīdzēt "Ak Bars" komandai Gagarina kausa izcīņas turnīrā.

KHL regulārajā čempionātā Zaripovs bija otrais rezultatīvākais spēlētājs "Ak Bars" komandā. Uzbrucējs 52 mačos guva 16 vārtus un izdarīja arī 27 rezultatīvas piespēles. Vairāk punktu bija vienīgi "Ak Bars" kapteinim Aleksejam Morozovam.

Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfinālā sēriju pret "Baris" komandu "Ak Bars" uzvarēja ar 3-0, bet konferences pusfināla sērijā ar Magņitogorskas "Metallurg" Kazaņas klubs uzvarēja abus mačus izbraukumā un sērijā līdz četrām uzvarām šobrīd ir vadībā ar 2-0.

LETA