Futbols
2010. gada 3. aprīlis, 16:09

Itāļu jauno talantu Balotelli pēc atvainošanās atkal iekļauj Milānas "Inter" sastāvā

Jauns.lv

Itālijas un Milānas "Inter" futbola kluba jaunais uzbrucējs Mario Balotelli atkal ir iekļauts galvenās komandas sastāvā, pēc tam kad viņš kluba oficiālajā interneta mājas lapā pauda atvainošanos.

Dīvainākais šajā lietā ir tas, ka joprojām tā arī nav skaidrs par ko "Inter" izslēdza 19 gadus jauno Balotelli no pirmās komandas sastāva pēdējās piecās spēļu kārtās.

Lai gan pats Balotelli vēl otrdien televīzijas tiešraidē apgalvoja, ka viņam nav par ko atvainoties, ceturtdien viņš savas domas mainīja: "Atvainojos par situāciju, kas tika radīta ap mani. Es pats biju galvenais cietējs, jo man patīk futbols un gribu spēlēt. Gaidīšu, kad būšu atkal noderīgs komandai." Arī Itālijas žurnālistiem nav izdevies noskaidrot, par ko patiesībā Balotelli tika diskvalificēts.

Kopš Milānas "Inter" trenē slavenais portugāļu treneris Žozē Mourinju, jaunais futbolists visai bieži ir konfliktējis ar treneri, par ko jau vairākas reizes bijis izslēgts no galvenās komandas. Balotelli, kura vecāki ir no Ganas, "Inter" rindās spēlē kopš 2007.gada un ir guvis 18 vārtus komandas labā un pēdējos divus gadus kļuvis par Itālijas A sērijas čempionu.

Viņš ir aizvadījis arī 16 spēles Itālijas U-21 futbola izlasē un guvis sešus vārtus.

Itālijas čempionāta spēlē sestdien ar "Bologna" Milānas klubam nevarēs palīdzēt kamerūnietis Samuels Eto, kas nozīmē, ka Balotelli ir visai labas izredzes iziet laukumā.

A sērijas kopvērtējumā "Inter" ir līdere, kad līdz sezonas beigām atlikušas septiņas spēļu kārtas, par punktu apsteidzot "AS Roma", bet par trim "AC Milan".

LETA