Ivanāns zaudē spēlē, bet uzvar kautiņā, Skrastiņš zaudē
Raitis Ivanāns lieliski veica savus tiešos pienākumus, pārliecinoši uzvarot ilgā cīniņā.
Hokejs
2010. gada 4. aprīlis, 10:07

Ivanāns zaudē spēlē, bet uzvar kautiņā, Skrastiņš zaudē

Jauns.lv

Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" viesos ar 1:2 zaudēja tiešiem sāncenšiem Sentluisas "Blues" cīņā par vietu NHL izslēgšanas turnīrā.

Skrastiņš spēlēja 20 minūtes un 14 sekundes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, pazaudēja vienu ripu un viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Uzvarētājiem vārtus guva Tīdžejs Ošī un Karlo Kolaiakovo, savukārt viesiem precīzs raidījums padevās Brendanam Morovam.

 

Spēles interesantākie momenti – video:

Dalasas komanda ar 84 punktiem turnīra tabulā noslīdēja uz 12. vietu Rietumu konferencē un praktiski šķīrās no izredzēm regulārās sezonas noslēgumā turpināt cīņu par Stenlija kausu. Līdz regulārās sezonas beigām "Stars"atlicis aizvadīt vairs tikai trīs spēles, bet kārotajā 8. vietā esošajai Kolorādo "Avalanche" ir 89 punkti un piecas atlikušas spēles. Augstāk par Dalasas klubu ir arī Kalgari "Flames", Sentluisas "Blues" un Anaheimas "Ducks", kas ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā izbraukumā uzvarēja Losandželosas "Kings" hokejistus, kuri Rietumu konferencē ar 95 punktiem ieņem septīto vietu.

"Kings" sastāvā četras minūtes un četras sekundes spēlēja Raitis Ivanāns, kurš par kautiņu ar pretinieka spēlētāju Šeldonu Brukbenku nopelnīja piecas soda minūtes. Raitis izgāja uz ledus pēc vairāku spēļu un bez kautiņa izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem, diviem spēka paņēmieniem un vienu pazaudētu ripu, kā arī neitrālu lietderības koeficientu. Uzvarētājiem gan vārtus spēles laikā, gan izšķirošo „bullīti” realizēja Saku Koivu, savukārt mājiniekiem vienīgais precīzais metiens Džekam Džonsonam.

 

Spēles interesantākie momenti (Ivanāna kautiņš no 2:44) - video:

kasjauns.lv/Foto: AFP